Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πανικός στο κλεφτοΠασόκ, επειδή η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα θα κερδίσει όλες σχεδόν τις τριεδρικές

Πανικός στο κλεφτοΠασόκ, επειδή η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα θα κερδίσει όλες σχεδόν τις τριεδρικές
Το θράσος αποτελεί ένα μόνιμο χαρακτηριστικό του ΠΑΣΟΚ και όποτε του δίδεται η ευκαιρία, το επιδεικνύει. Το κόμμα αυτό, το οποίο έκλινε σ' όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης» και διαμόρφωσε σε κοινωνική επιστήμη την απάτη και την διαφθορά, προσπαθεί εκ νέου «να πουλήσει πνεύμα» εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στα «Νέα» του Σαββάτου και κάτω από τον υπότιτλο «Αναχαίτιση των Νεοναζί», γράφονται τα εξής: «Ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να βρεθεί στη τρίτη θέση το βράδυ των εκλογών, έχει να κάνει με την αναχαίτιση της εκλογικής επιρροής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Στο ΠΑΣΟΚ, μελετώντας τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως παρότι η μάχη ενάντια στους νεοναζί πρέπει να είναι πανελλαδική, εντούτοις θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση για την τρίτη θέση στις τριεδρικές περιφέρειες. Σε αυτές τις περιφέρειες, συνήθως, το τρίτο κόμμα εκλέγει και βουλευτή. Έτσι, στις συγκεκριμένες περιφέρειες σκοπεύουν να προσθέσουν ακόμη ένα δίλημμα, που συμπυκνώνεται στο ερώτημα-απάντηση:"Θα επιτρέψουμε την εκλογή φασίστα στην περιοχή μας; Η απάντηση είναι ότι αυτό αποτρέπεται μόνο με την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη».
Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε κανονικά να ασχολείται με το αν θα μπορέσει να πάρει έστω και 3%, προκειμένου να εισέλθει στην Βουλή και όχι να προκαλεί τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα με φαιδρές διατυπώσεις για εκλογική κατάληψη της τρίτης θέσης από το συγκεκριμένο υπό διάλυση (απο)κόμμα. Το άλλο μόρφωμα του Τζέφρυ θα φροντίσει να του κόψει το ποσοστό που πρέπει, έτσι ώστε να τελειώνει πολιτικά ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ.
Επειδή, όμως, όπως είδαμε στο δημοσίευμα των «Νέων» σκοπεύουν να προσθέσουν ένα «δίλημμα», τους απαντούμε με την παράθεση ενός άλλου πιο σημαντικού διλήμματος: «Θα επιτρέψουμε την εκλογή εκπροσώπων κόμματος με διδακτορικό στην κλεψιά; Πάρτε την εκδίκησή σας και στείλτε τους στην πολιτική ανυπαρξία».
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, ως Τρίτο Κόμμα στις εκλογές θα έχει και την μερίδα του λέοντος στις τριεδρικές, ενώ το ΠΑΣΟΚ ας ετοιμαστεί για ένα μακρύ ολέθριο δρόμο χωρίς επιστροφή.
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-pasok-epeidh-h-chrush-augh-ws-trito-komma-tha-parei-oles-schedo#ixzz3OVtR5681

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...