Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σας άφησαν άνεργους; Αφήστε τους και εσείς...

Σας άφησαν άνεργους; Αφήστε τους και εσείς...
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να επανατονίσει την αρχική του θέση, όπως αυτή διατυπώθηκε εδώ και πολλούς μήνες μέσω των διαφόρων Δελτίων Τύπου που εξέδωσε σχετικά με τον Κρατικό Αερομεταφορέα, βρισκόμενο πάντοτε στο πλευρό των εργαζομένων.

Για πολλοστή φορά βλέπουμε τον απλό λαό να πληρώνει για τα εγκληματικά μακραίωνα λάθη άλλων. Ενώ όλοι γνώριζαν για σκάνδαλα και λανθασμένους χειρισμούς, έκαναν πλάτες για να εξυπηρετήσουν τα σαθρά κομματικά τους συμφέροντα, εις βάρος του απλών υπαλλήλων.
Η σημερινή Κυβέρνηση των ιδιωτικοποιήσεων όσο και οι προηγούμενες, αλλά και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και αξιωματούχοι, γνώριζαν τα κακώς έχοντα αλλά άφησαν την εταιρεία να πτωχεύσει, στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες συμπατριώτες μας, χωρίς να τιμωρηθεί κανένας εκ των υπαιτίων.
Παράλληλα ξεγύμνωσαν και το κράτος αφήνοντας το χωρίς κρατικό αερομεταφορέα, την ίδια στιγμή που το ψευδοκράτος των κατεχομένων αναβαθμίζεται συνεχώς και τα οδοφράγματα παραμένουν ανοικτά, με όσους κινδύνους αυτό ελλοχεύει για την Εθνική μας ασφάλεια.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών. Παράλληλα δε, δεν θα σταματήσουμε να απαιτούμε να γίνει λογιστικός έλεγχος, να καταδειχθούν οι ένοχοι για την σημερινή κατάντια, να παγοποιηθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί εως ότου αποφανθεί το δικαστήριο και να δημευθεί η περιουσία προς όφελος του Λαού, από όλους όσους εμπλέκονται.
Ελπίζουμε να μην κουκουλωθεί ακόμα μία υπόθεση για πολλοστή φορά και να υπάρξει πραγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσων ευθύνονται. Ευχόμαστε να μην «κλείσει» ακόμα μία υπόθεση για χάριν των ιδιωτικών συμφερόντων.
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας πληρώνουν σήμερα το τίμημα για την ανικανότητα κάποιων, μένοντας στην ανεργία. Τώρα είναι που ο Λαός πρέπει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, στέλνοντας στην ανεργία τους βουλευτές και το κομματικό τους κατεστημένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...