Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γαλλία - Τα ...αγαθά του πολυφυλετισμού

Γαλλία - Τα ...αγαθά του πολυφυλετισμού
Οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία απέδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο την κατάρρευση των πολυφυλετικών κοινωνιών που προωθεί η Ε.Ε.
Δυο «Γάλλοι πολίτες» αλγερινής καταγωγής οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Γαλλία μαζί με τους συνεργούς τους, εκτέλεσαν σε διαφορετικά σημεία της χώρας, τους κατ’ αυτούς απίστους.

Τα θύματα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo, ένα μείγμα αριστεριστών, άθεων και ομοφυλοφίλων πλήρωσαν δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο την ανόητη ιδεοληψία τους που τους υπαγόρευε ότι μπορούν να σατυρίζουν τα ιερά και τα όσια των διαφόρων θρησκειών των λαών.
Η επίθεση στα γραφεία του περιοδικού και στους υπόλοιπους τόπους της Γαλλίας δικαιώνει το πάγιο αίτημα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και των άλλων Εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης για άμεση απέλαση όλων των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών αλλά και των νομίμων μεταναστών που έχουν τρομοκρατικές τάσεις.
Επιδιώκουμε την Ευρώπη των Εθνών που θα είναι βασισμένη στον Ελληνικό Πολιτισμό με κυρίαρχη θρησκεία την Χριστιανική.
Ιδιαίτερα για την Κύπρο απαιτούμε το κλείσιμο των οδοφραγμάτων αφού τα κατεχόμενα από τους Τούρκους εδάφη μας, αποτελούν άντρο της ισλαμικής τρομοκρατίας. Παράλληλα θα πρέπει να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες από τις ελεύθερες περιοχές, έτσι ώστε να προστατευθεί και να διατηρηθεί ο Ελληνισμός του νησιού μας από τους φανατικούς και μισαλλόδοξους αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...