Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής δικαίωσε τους Αθάνατους Συναγωνιστές και τους διωκόμενους βουλευτές

Ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής δικαίωσε τους Αθάνατους Συναγωνιστές και τους διωκόμενους βουλευτές

Τελείωσε και αυτός ο εκλογικός αγώνας, ο οποίος βρήκε την Χρυσή Αυγή νικήτρια από κάθε άποψη. Σε κλίμα πολώσεως και πολιτικής τρομοκρατίας καταφέραμε να κρατήσουμε τα ποσοστά μας, παρά τις διώξεις και την δράση των παρακρατικών στοιχείων που έφτασαν μέχρι να δολοφονήσουν τα αδέρφια μαςΓιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την 1η Νοεμβρίου του 2013, μία ημερομηνία που έχει χαραχθεί με πύρινα γράμματα στην καρδιά μας.

Μιας και ο λόγος για τον Γιώργο και τον Μάνο, ας πιάσουμε ένα βαθύ ιδεολογικό ζήτημα που ενίοτε παρεξηγείται από διάφορους γυρολόγους των κομμάτων, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν, για λόγους αναλύσεως, στην ψυχολογία του Χρυσαυγίτη και της Χρυσαυγίτισσας. Έχουν γραφτεί, άλλωστε, πολλές καθεστωτικές αναλύσεις περί του ζητήματος, στην προσπάθεια των ουραγών των καταστροφέων της Πατρίδας μας να βρουν τον μίτο της Αριάδνης που οδηγεί στην αποδόμηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι περί χρημάτων, καρεκλών, θέσεων και τίτλων. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι περί Αρετής και περί Πατρίδος. Όπως έλεγε ο Αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Κυριάκος Μάτσης, ακριβολογώντας: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής».
Την ώρα της Νίκης, λοιπόν, ανασκοπώντας επί του εκλογικού αποτελέσματος δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε τους διωκόμενους Συντρόφους που δεν εξελέγησαν εξαιτίας του εκλογικού νόμου, παρότι έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ελληνικό Λαό. Ο Ελληνικός Λαός υπερψήφισε τους διωκόμενους Συναγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι έχει αντιληφθεί στην ολότητά της την αντιδημοκρατική, πραξικοπηματική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Εμείς, ως Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, πορευόμενοι στον δρόμο της Αρετής και Πιστοί στην Συντροφικότητα που προστάζει  η Ιδέα μας, στεκόμαστε στο πλευρό των Συντρόφων μας, που αθώωσε ο Ελληνικός Λαός και αδίκησε ο εκλογικός νόμος.
Για εμάς αυτοί θα είναι ες αεί στο βάθρο των Ηρώων του Ελληνισμού, που θυσίασαν τα πάντα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αυτοί είναι οι αριστίνδην Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-eklogikos-thriambos-ths-chrushs-aughs-dikaiwse-tous-athanatous-sunagwnist#ixzz3Q6ViQcjf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...