Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ



Ναι, απόλυτα δικαιολογημένο το αίτημα του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ του κ. Χρήστου για να δοθεί ο 13ος μισθός των βουλευτών σε ευπαθείς ομάδες.
Γενικά ο κόσμος αγκάλιασε το αίτημα και συζητείται ευρέως. Επί τέλους στη κοινωνία που ζούμε σήμερα, βρέθηκε ένας πολιτικός που να θέλει να δίνει και όχι μόνον να παίρνει.




Είναι όντως σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας να ακούμε τέτοιες κουβέντες και μας φαίνεται παράξενο και απίστευτο. Με την ευκαιρία αυτή να προσθέσω κι’ εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ μαζί με τους τόσους άλλους που επικροτούν την προσφορά του αυτή.
Μακάρι και οι υπόλοιποι 55 βουλευτές να αποδεκτούν την πρόταση του αυτή για να βοηθηθούν άπορες οικογένειες.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής κούρσας, ακούσαμε πολλά και διάφορα από τους υποψήφιους βουλευτές μας, ακόμα και «φούρνους ποξαμάθκια» κατά την Κυπριακή, αλλά για να προσφέρουν κάτι από τον μισθό τους για τις άπορες οικογένειες, κανείς δεν άκουσε τίποτα.
Απλά και μόνον θέλουν να τα τσεπώνουν όλα. Εμπρός λοιπόν Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα.
Αναμένουμε λοιπόν όλοι μας με αγωνία την πρόθεση των υπόλοιπων βουλευτών, αλλά και του προέδρου Αναστασιάδη και των υπουργών του, να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε συγχαρητήρια.

Πάντως μέχρι σήμερα, κρατούν όλοι σιγήν ιχθύος, χωρίς να επιδείξουν ίχνος ενδιαφέροντος για το θέμα αυτό.
 Άρα ούτε Ρόδος υπάρχει, αλλά ούτε και πήδημα. Δεν τους συμφέρει η φιλανθρωπία και η καλοσύνη. Η έννοια τους είναι το συμφέρον τους και η καλοπέραση τους. Δυστυχώς, μας γύρισαν όλοι την πλάτη τους...
Ας ακολουθήσουν λοιπόν όλοι το παράδειγμα του!!

Με Εκτίμηση

Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...