Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

“Europa Terra Nostra”: Η Χρυσή Αυγή σε εθνικιστικό φεστιβάλ στην Σουηδία - Φωτορεπορτάζ

“Europa Terra Nostra”: Η Χρυσή Αυγή σε εθνικιστικό φεστιβάλ στην Σουηδία - Φωτορεπορτάζ

Το περασμένο Σάββατο η Χρυσή Αυγή ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμη και στην μακρινή Σουηδία ως καλεσμένη του εθνικιστικού πολιτιστικού Ιδρύματος "Europa Terra Nostra", μέλος του οποίου είναι και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Οι Σουηδοί συναγωνιστές με άψογη οργάνωση μας υποδέχθηκαν στην Στοκχόλμη. Το φεστιβάλ είχε το όνομα «MANHEMSDAGEN 2016» και συγκέντρωσε πάνω από 200 άτομα. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το μεσημέρι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια και οι Σουηδοί συναγωνιστές έκαναν και μια μικρή θεατρική παράσταση, σατιρίζοντας τον αντιρατσισμό και τους τοκογλύφους. Ακολούθησαν διάφορες ομιλίες και συζητήσεις με θέμα την Ευρώπη.


Στις ομιλίες, τον κεντρικό ρόλο είχε ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός, ο οποίος και ανέπτυξε το τι είναι η Χρυσή Αυγή, καθώς και τον Αγώνα που δίνει στην Ελλάδα και τις συνθήκες στην πατρίδα μας. Οι Σουηδοί εθνικιστές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία, αφού όπως μας είπαν αργότερα δεν μαθαίνουν τίποτε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.


Επίσης, πολλές ερωτήσεις δεχθήκαμε για την οικονομική κρίση και την λαθρομετανάστευση, συνειδητοποιώντας ότι η παραπληροφόρηση στον μακρινό βορά ζει και βασιλεύει! Δεν γνώριζαν απολύτως τίποτε και μάλιστα μας είπαν ότι όλοι οι Σουηδοί μαθαίνουν για... τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία παραλαμβάνει ο ελληνικός λαός και δεν τα αξιοποιεί! Επίσης, για το ότι οι χιλιάδες εισβολείς από την Ασία είναι καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα!


Συγκινητικές ήταν όλες οι αναφορές στον Ελληνικό λαό και στο Κίνημά μας, το οποίο αποτελεί γι’ αυτούς ένα πρότυπο. Κλείνοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση, δήλωσαν ότι ντρέπονται για το ότι είναι απόγονοι των τρομερών Βίγκινκς. Η χώρα τους αποτελούσε ένα μοντέλο οργάνωσης και κοινωνικού κράτους, αλλά από την άλλη είναι και ένα κράτος που δεχόταν τα πάντα και τους πάντες, με αποτέλεσμα να επέλθει η σήψη και η ηθική παρακμή.


Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν ότι μας ενώνει μια μεγάλη ιδέα: Η Ευρώπη των λαών και της Παράδοσης!

Μποβιάτσος Κωνσταντίνος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-se-ethnikistiko-festibal-sthn-souhdia#ixzz4AJ99vBez

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...