Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ομάδες του ΕΛΑΜ έδωσαν σκληρές μάχες στο πύρινο μέτωπο

Ομάδες του ΕΛΑΜ έδωσαν σκληρές μάχες στο πύρινο μέτωπο

Την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα του Κατακλυσμού συστάθηκαν έκτακτα ομάδες εθελοντών από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και το Μέτωπο Νεολαίας του, οι οποίοι εσπευσμένα μετέβησαν από το πρωί στο πύρινο μέτωπο πλαισιώνοντας τις δυνάμεις πυρόσβεσης αψηφώντας τον κίνδυνο, δίνοντας σκληρές μάχες με τη φωτιά.


Την πρώτη μέρα τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσαν μάχη με τις φλόγες σε περιοχές κοντά στο χωριό Σπήλια και στα θρυλικά λημέρια της ΕΟΚΑ. Την δεύτερη μέρα η μάχη συνεχίστηκε στα Καννάβια και πλησίον των λημεριών της ΕΟΚΑ, ενώ το απόγευμα μετά από έκκληση από το τμήμα δασών, οι ΕΛΑΜίτες μετέβησαν στην περιοχή της Ασίνου λαμβάνοντας δράση απέναντι στη πύρινη λαίλαπα κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς με τα ελάχιστα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποχώρησαν τις πρωινές ώρες από την περιοχή.
Οι Έλληνες Εθνικιστές απόδειξαν έμπρακτα ότι θα δίνουν πάντα δυναμικά και αγωνιστικά το παρών τους σε κάθε κάλεσμα της πατρίδας.
pyrkagies 1 8431f
pyrkagies 2 5a199
pyrkagies 3 d34b5
pyrkagies 4 d3b49
pyrkagies 5 beae3
pyrkagies 6 ddc00
pyrkagies 7 014ba
pyrkagies 8 95ea4
pyrkagies 9 72b87


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά - Υπηρετούν όλοι την ξενοκρατία Σημεία και τέρατα ζούμε στις ημέρες μας. Ζούμε την εποχή μίας πλήρους ...