Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»



Πλήρης δικαίωση των εκτιμήσεων μου ότι το κίνημα «Αλληλεγγύη» είναι παράρτημα του Δησύ. Χρησιμοποίησαν την «Αλληλεγγύη» ως δούρειο ίππο τους, ούτως ώστε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, να συγκρατήσουν ως ανάχωμα τους απογοητευμένους και δυσαρεστημένους συναγερμικούς στο νέο τους κατασκεύασμα, αντί να ψηφίσουν το ΕΛΑΜ ίσως και την Συμμαχία πολιτών ή ακόμη και τους Οικολόγους.




Πολύ έξυπνο κόλπο χρησιμοποίησαν οι επικοινωνιολόγοι του Δησύ για να δημιουργήσουν ανάχωμα φυγής των συνεγερμικών σε άλλα κινήματα, αλλά μια Κυπριακή παροιμία λέει πως, το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και μια άλλη παροιμία μας λέει... μια του κλέφτη δυό του κλέφτη....
Ας λάβουν λοιπόν οι ηγετίσκοι του Δησύ πολύ σοβαρά αυτές τις δύο παροιμίες του λαού μας.
Οι πρόσφατοι ψευδοκαυγάδες των δύο κομμάτων, ήταν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών. Χθες ο συναγερμός ανέδειξε τον Αγαπητό και σεβαστό, συναγωνιστή τους, τον κ. Συλλούρη στο προεδρικό θώκο της βουλής, ο οποίος κ. Συλλούρης θα αναπληροί τον κ. Αναστασιάδη εν τη απουσία του.

Αρα από τα χθεσινά δεδομένα εξάγονται τα εξής συμπεράσματα:
Συμπέρασμα πρώτον.
Εφ’ όσον η κ. Θεοχάρους η οποία εξήγγειλε την υποψηφιότητα της ως πρόεδρος της Κ.Δ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι είναι και η υποψήφια του Δησύ, ίσως σε πολύ μεγάλο βαθμό ασφαλώς και του Δησακέλ.

Συμπέρασμα δεύτερο.
Η κ. Θεοχάρους συνεχίζει να διατηρεί την έδρα της στο Ευρωκοινοβούλιο ως εκπρόσωπος πλέον του Δησύ.

Συμπέρασμα τρίτο.
Τα περί διαφωνιών με την ηγεσία του Δησύ και των ψευδοκαυγάδων με συναγερμικούς, ήταν θεατρινισμοί, παραμύθια της Χαλιμάς και μπούρδες, για να ξεγελάσουν ακόμη μιά φορά κάποιους δυσαρεστημένους, πονεμένους, αδαείς και αφελείς συναγερμικούς, που δεν πήραν το μήνυμα ότι ήταν καλοστημένη παγίδα και που ήθελαν αλλαγή και που ακόμη μιά φορά έπαιξαν με τον πόνο τους.

Συμπέρασμα τέταρτο.
Εφ’ όσον έπαιξαν αυτό το παιχνίδι, είναι ολοφάνερο πλέον ότι Θεοχάρους και Συλλούρης, ή Συλλούρης και Θεοχάρους αν θέλετε, αφού υπεστήριξαν ένθερμα τον κ. Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές του 2013, σημαίνει ότι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές των προδοτικών σχεδίων Ανάν και Δ.Δ.Ο.

Συμπέρασμα πέμπτο.
Το κίνημα «Αλληλεγγύη», είναι παράρτημα του Δησακέλ, Ανανικό και συνομοσπονδιακό.
Πως έπεσαν οι μάσκες εν μιά νυκτί!!

Ένα μεγάλο γεγονός που αξίζει να το φέρω τώρα στην επιφάνεια είναι ότι, σήμερα ο συναγερμός διαθέτει 21 έδρες στη βουλή, δηλαδή μιά έδρα περισσότερη από πριν την οποία έκλεψαν πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη, είτε από το Δήκο, ή από την Εδέκ.
Πάντως είναι ολοφάνερο πλέον ότι, η ψευτιά η κουτοπονηριά, οι ψεύτικες δεσμεύσεις, οι «εξυπνάδες» το να ξεγελούν τους πολίτες, στην ηγεσία του Δησύ το έχουν στο πετσί τους.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...