Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της “Ευρώπης” των τοκογλύφων.

Να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της “Ευρώπης” των τοκογλύφων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ είναι δυο οργανισμοί οι οποίοι αποφασίζουν για την ελευθερία ή την σκλαβιά μας. Αυτοί που εξουσιάζουν τους δυο αυτούς οργανισμούς δεν εκλέγονται από κανέναν λαό, ούτε εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εθνικών κρατών που απαρτίζουν αυτούς τους οργανισμούς. Η ΕΕ δεν είναι παρά μια συμπυκνωμένη εξουσία καπιταλιστών-πλουτοκρατών, μια γραφειοκρατική δύναμη η οποία ελέγχεται από σιωνιστικά λόμπι, χρηματοπιστωτικές και υπερεθνικές εταιρίες. Όλοι αυτοί αποφασίζουν χωρίς εμάς για την ελευθερία ή την σκλαβιά μας.


Η ΕΕ στο σύνολο της δεν είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός, αλλά ένα γραφειοκρατικό κατασκεύασμα υποτέλειας στην Ουάσιγκτον, την οποία κατά παραγγελία εξυπηρετεί στους οικονομικούς και στρατιωτικούς της πολέμους. Στο πλαίσιο εντάσσεται και η λαθρομετανάστευση η οποία είναι ένα σχέδιο που εξυπηρετεί αυτή την υποτέλεια, αφού μεταλλάσει την Ευρώπη σε μια παγκοσμιοποιημένη πολυπολιτισμική νεγροειδή μάζα, ένα κατασκεύασμα δηλαδή που θα μπορεί εύκολα να ελέγχεται από τα αφεντικά στην Ουάσιγκτον, αφού δεν θα υπάρχουν εθνικά κράτη και αυτόχθονες λαοί που τα απαρτίζουν.
Η ολοκλήρωση της ΕΕ, η δημιουργία δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, θα ήταν το τελευταίο βήμα μετά την ολική κατάργηση των συνόρων και της απεθνοποίησης των κρατών, μιας ΕΕ κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ και σύμφωνα με τους οραματισμούς του Coudenhove-Kalergi και τα σχέδια του Jean Monnet, του Γάλλου πρωτεργάτη της ΕΕ, ο οποίος αναλώθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του στην κατάργηση των εθνικών κρατών και στην δημιουργία απεριόριστης ισχύος για τις τράπεζες και τις υπερεθνικές εταιρίες. Μετά τον θάνατο του αποκαλύφθηκε ότι ο διαπρύσιος αυτός πρωτομάστορας της ΕΕ ήταν από το 1945 έως τον θάνατο του (1979) στο pay-roll της CIA. Άραγε ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε, της Ουάσιγκτον ή των λαών της Ευρώπης;
Με την απόφαση για αποχώρηση από την ΕΕ ο βρετανικός λαός απέρριψε ουσιαστικά την πολιτική των Βρυξελλών, απέρριψε το οικοδόμημα μιας οικονομικής ένωσης που εξυπηρετεί μόνο τους σιωνιστές πλουτοκράτες και την ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Η κατάρρευση του συστήματος «ΕΕ» άρχισε και η κατάρρευση αυτή θα επηρεάσει και την συνοχή του ΝΑΤΟ, δηλαδή ενός άλλου οργανισμού που εξυπηρετεί και αυτός τα συμφέροντα των αφεντικών του στην Ουάσιγκτον. Ενός οργανισμού που τα τελευταία 25 χρόνια έχει ως κύρια αποστολή τις παράνομες επεμβάσεις σε κράτη από τα οποία ουδέποτε απειλήθηκε ή προκλήθηκε.
Το ΝΑΤΟ δεν είναι παρά ένα λείψανο του Ψυχρού Πολέμου. Το άλλο λείψανο, το κομμουνιστικό Σύμφωνο της Βαρσοβίας, ήδη έχει ταφεί από το 1991. Ο μόνος λόγος επιβίωσης αυτού του άθλιου οργανισμού είναι η υποδαύλιση συγκρούσεων και οι επεμβάσεις που εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα των αμερικανοσιωνιστών της Ουάσιγκτον, όπως αυτά της περικύκλωσης της Ρωσίας. 
Γιατί χρειαζόμαστε την ΕΕ; Για να μας κάνει φτωχότερους; Για να μας εξαθλιώσει; Για να μας μεταλλάξει σε μια νεγροειδή φυλή που θα ζει υπόδουλη και εξαρτημένη από τους σιωνιστές πλουτοκράτες; Γιατί χρειαζόμαστε το ΝΑΤΟ; Για να μας προφυλάξει από ποιούς; Από ποιους απειλούμεθα; Από την Ρωσία ή μήπως από την Κίνα;  Ή μήπως από τους ισλαμοσυμμορίτες που το ίδιο το ΝΑΤΟ δημιουργεί και χρηματοδοτεί;
Ήγγικεν η ώρα για να γίνουν τα έθνη της Ευρώπης ξανά αφέντες στα σπίτια τους, χωρίς να υπακούουν στην φωνή του κυρίου από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-paramonh-mas-sthn-ee-kai-sto-nato-einai-zhthma-eleutherias-h-sklabias#ixzz4D4Q37eq4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...