Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εθνικό Γραφείο Εργασίας - Τηλ.: 96531920




Λαϊκός εθνικισμός σημαίνει αλληλεγγύη στους Έλληνες. Έτσι και εμείς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Εθνικό Γραφείο Εργασίας.
Η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, της οικονομικής «κρίσης» και των δυσμενών συνεπειών στην οικονομία μας δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και με σταυρωμένα τα χέρια.
Μέσα στο πλαίσιο της ιδεολογίας του λαϊκού εθνικισμού και ειδικότερα στον κοινωνικό τομέα αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ακόμα πιο έντονα και να οργανωθούμε ενώνοντας τις προσπάθειές μας, για την προστασία των νέων Ελλήνων κι Ελληνίδων που αντιμετωπίζουν τη ζοφερή πραγματικότητα της ανεργίας και της εργασιακής εκμετάλλευσης.


Την ώρα που οι κάθε λογής κομματάρχες εστιάζουν την προσοχή τους στους λαθρομετανάστες, που οι ίδιοι έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν και που συντηρούν από το υστέρημα του λαού μας, εμείς φωνάζουμε πως ο Έλληνας εργάτης έχει πατρίδα και δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες.


Η ιδέα δημιουργίας του συνδέσμου μας ήρθε με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισης ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα που βασανίζουν τον Έλληνα, αυτό της ανεργίας.


Ένας από τους κυριότερους λόγους αύξησης της ανεργίας είναι η λαθρομετανάστευση, ένα πρόβλημα που καμία κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες δεν έδειξε την παραμικρή προθυμία να λύσει, παρατείνοντας το μαρτύριο του Έλληνα εργαζόμενου προς όφελος του ξένου και φθηνού εργατικού δυναμικού.


Η αδιαφορία των κρατικών φορέων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να τίθεται σήμερα θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας.


Η απάντηση μας σε όλα αυτά έρχεται με αυτή την νέα προσπάθεια των Ελλήνων εθνικιστών που μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες με τον απλό Έλληνα και την Ελληνίδα. Με αυτούς που βαρέθηκαν να ζουν στο περιθώριο, που δεν αντέχουν να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης, που δε θέλουν να πληρώνουν άλλο φόρους για ανύπαρκτες κρατικές παροχές, που δε σπούδασαν για να μην μπορούν να βρουν δουλειά…


Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποφάσισε τη δημιουργία ενός φορέα, για εξεύρεση εργασίας στους συμπατριώτες μας, με τη


διαφορά ότι το κάλεσμά μας απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες κι


Ελληνίδες της Κύπρου, αλλά και Ελλαδίτες ομοεθνείς μας.


Η λειτουργία του φορέα αυτού βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακό στάδιο, η ανάπτυξη του όμως αποτελεί εθνικό καθήκον και κοινωνικό χρέος.


Μέλημά μας είναι η κατάρτιση μίας λίστας επαγγελμάτων, τα οποία θα αξιοποιηθούν εκεί όπου εμφανιστεί η ανάγκη.


Για παράδειγμα οι άνεργοι μπορούν να πάρουν ένα απλό τηλεφώνημα και να δηλώσουν τα στοιχεία τους μαζί με το επάγγελμα που ψάχνουν και θα προστεθούν στην σχετική λίστα. Επίσης, όποιος έχει επιχείρηση και ψάχνει υπαλλήλους, μπορεί να αποταθεί στο Εθνικό Γραφείο Εργασίας, να το δηλώσει και εμείς θα προσπαθήσουμε να του βρούμε υπαλλήλους για τις θέσεις που ψάχνει. Έτσι θα βοηθούμε τους συμπατριώτες μας έμπρακτα και κατ’ επέκταση την ίδιά μας την πατρίδα.


Η εξεύρεση εργασίας ωστόσο δεν είναι το μοναδικό μας μέλημα. Η συνεργασία μεταξύ όλων των Ελλήνων της Κύπρου είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή και σίγουρα εφικτή.


Για παράδειγμα, ένας υδραυλικός μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα με τα προσωπικά του στοιχεία όπου μεταξύ άλλων θα αναφέρει το επάγγελμά του. Οποιοσδήποτε Συναγωνιστής στο μέλλον χρειαστεί έναν υδραυλικό θα ειδοποιηθεί αμέσως ο ενδιαφερόμενος και θα του ανατεθεί η δουλειά, έτσι ώστε το μεροκάματο να πάει σε ελληνική τσέπη και σε ελληνική οικογένεια.


Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα, έτσι ώστε να έχουμε στο τέλος ένα ολοκληρωμένο δίκτυο όπου οι Έλληνες θα συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην ελληνική κοινότητα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξής τηλέφωνο του Εθνικού Γραφείου Εργασίας:


96531920
Προσδοκούμε στην ανταπόκριση όλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...