Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Είμαστε το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού!


Είμαστε το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού!

Μεγαλειώδης εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στον τελευταίο Έλληνα αυτοκράτορα
Περίπου 10.000 Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την "μαύρη" επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, την 29 Μαΐου 1453. Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 20 έτη, έτσι και φέτος η Χρυσή Αυγή ήταν συνεπής με την ιστορία και τίμησε στην πλατεία Μητροπόλεως τον ηρωικό υπερασπιστή της Πόλης, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα έχει αποδείξει πως δεν ξεχνάει, αδιαφορώντας για το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ή όχι, καθώς την συγκεκριμένη εκδήλωση μνήμης την πραγματοποίησε παλιότερα με μια χούφτα αγωνιστές, αλλά την πραγματοποίησε και χθες με χιλιάδες Εθνικιστές να βροντοφωνάζουν: "Αθάνατος" για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.



Αρχικά, τον λόγο πήρε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος που τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες δεν θα αφήσουν το σκοτάδι που έχει πέσει στην πατρίδα μας να απλωθεί. Κάνοντας μια αντιπαραβολή με την μαλθακότητα και την τρυφηλότητα μερίδας Ελλήνων στο Βυζάντιο που επέτρεψε την Πόλη να πέσει στα χέρια του Μωάμεθ Β΄, έτσι και σήμερα σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα 1/3 των Ελλήνων απείχε για "διάφορους" λόγους από τις πρόσφατες εκλογές, αφήνοντας στην ουσία την τύχη της Ελλάδας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι πρώτοι στον Αγώνα αφύπνισης των συμπατριωτών μας.



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής κι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, κάνοντας μια γλαφυρή περιγραφή της ιστορικής μάχης των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης, πέρασε το μήνυμα πως αναγεννιόμαστε μέσα από τις στάχτες μας μέχρι την τελική νίκη, έως ότου ανατείλει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μοναδικοί που τιμούν κάθε χρόνο τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ενώ το άθλιο και παραδομένο κράτος των νεογραικύλων ένοχα σιωπά. Ζούμε στο "γραικυλιστάν" του 2012, καθώς καμμία ημερήσια διαταγή δεν διαβάστηκε στο στράτευμα, κανένα προσκλητήριο νεκρών ηρώων δεν έγινε, την στιγμή που οι "γείτονες" γιορτάζουν! Στην Ελλάδα έχουν μπει πια από την κερκόπορτα οι οχτροί με τις ορδές των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και το εθνοκτόνο Μνημόνιο.

Σε αυτούς κραυγάζουμε τα λόγια του Μαρμαρωμένου Βασιλιά: "Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν". Δεν θα παραδώσουμε τις ψυχές μας, πιστεύουμε στην Μεγάλη Ελλάδα και για μας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν πέθανε. Του χρόνου στην Πόλη! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του τελευταίου Έλληνα αυτοκράτορα από τον βουλευτή Επικρατείας, Χρήστο Παππά, τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.


Στην συνέχεια μια μεγαλειώδης πορεία κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα και στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Ενδεικτικό των χιλιάδων συμμετεχόντων ήταν το γεγονός πως η κορυφή της πορείας έφτανε στην πλατεία Συντάγματος, την στιγμή που η ουρά ήταν ακόμη στην Μητρόπολη. Διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες μπροστά από την Βουλή εμπόδισαν αναίτια την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο, ενδεικτικό των προκλητικών εντολών που ακολουθούν τα σώματα ασφαλείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...