Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η υποκρισία και αθλιότητα των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων



Η υποκρισία και η αθλιότητα των δημοσιογράφων του κατεστημένου σε Ελλάδα και Κύπρο αποδείχθηκε από το συμβάν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την συμπεριφορά τους, απέναντι στο μόνο ελλαδικό κόμμα που αντιστέκεται στην κατοχή που έχει περιέλθει η Πατρίδα μας.
Το συμβάν λίγο πολύ γνωστό. Η συνδυασμένη προσπάθεια των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα αποτελέσματά της, βγάζοντας τον εκπρόσωπο τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έξω από τα ρούχα του. Τα κοσμητικά επίθετα που ξεστόμισε η Λιάνα Κανέλλη, η τηλεοπτική μάγκας της Αριστεράς, προσβλητικά για τον καθένα μας που ακολουθεί την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού. «Ταγματασφαλίτη», «φασισταριό» και τέλος «πουσταριό» ήταν οι εκφράσεις της εν λόγω κυρίας. Από την άλλη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Κασιδιάρης προσπαθούσε να απαντήσει στην λεκτική επίθεση την Λιάνας Κανέλλη, του επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο και συνέχισε λέγοντας πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα πάρει την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω.


Εκεί τα πράγματα τράβηξαν στα άκρα, με τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου να ρίχνει από αγανάκτηση νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ και την Λιάνα Κανέλλη να επιτίθεται στον Ηλία Κασιδιάρη πετώντας του εφημερίδα στο πρόσωπο και φωνάζοντάς του «έξω από εδώ» με σκοπό να τον εξευτελίσει. Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλοντας να υπερασπίσει την τιμή του αμύνθηκε με τον τρόπο που αμύνθηκε.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα σε μια καθολική επίθεση λάσπης τόσο εναντίον της Χρυσής Αυγής όσο και κατά του κ. Κασιδιάρη σε Κύπρο και Ελλάδα, από όλα τα ΜΜΕ και από όλους τους πολιτικούς χώρους. Πόσο μίσος πρέπει να κρύβει κάποιος για να αποκαλεί κάποιον «αυτοεξανδραποδιζόμενο ανδράποδο» κ. Λάζαρε Μαύρο; Όταν αντίστοιχα σε μια άλλη εκπομπή υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έσπρωχνε και έβριζε συνομιλητή του, που ήταν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές του δίκαιου και της ηθικής;

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί! Αν άνοιγαν μόνο το αστυνομικό δελτίο της χθεσινής μέρας στην Ελλάδα, θα έβλεπαν πως υπήρχαν τουλάχιστον μία δολοφονία ηλικιωμένης, πέντε με έξι ένοπλες ληστείες, μία απαγωγή και πολλά γεγονότα πραγματικών ξυλοδαρμών για τα οποία δεν μίλησε και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.

Απλά για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές, θα αναφέρουμε ακόμα ένα επεισόδιο που έγινε την Πέμπτη στην Αθήνα και τον τρόπο που το αναμετέδωσαν τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο. Εμφανίστηκε δημοσίευμα στην αναρχική ιστοσελίδα Indymedia, στην οποία παρουσίαζαν πως Χρυσαυγίτες προσπάθησαν να επιτεθούν σε συνέδριο που γινόταν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, οι αναρχικοί που βρίσκονταν εκεί αντεπιτέθηκαν και χτύπησαν τους «φασίστες». Την είδηση αυτή πήραν κάποια ειδησεογραφικά πρακτορεία και την παρουσίασαν ως επίθεση της Χρυσής Αυγής σε φοιτητικό συνέδριο με φοιτητές τραυματίες. Η είδηση αυτή πέρασε χωρίς εξακρίβωση και στα Κυπριακά ηλεκτρονικά portal ενημέρωσης με τον τρόπο που την αναπαρήγαγαν τα ελλαδικά μέσα.

Τι είχε γίνει όμως στην πραγματικότητα; Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο γινόταν μια ομιλία για τον Επαναστατικό Αγώνα, μια σύγχρονη αριστερίστική τρομοκρατική οργάνωση. Σε καφενείο κοντά στην Πάντειο κάποιοι από τους αναρχικούς που πήγαιναν στην ομιλία αυτή, είδαν μαζεμένα άτομα με μαύρες φανέλες τους οποίους εξέλαβαν για Χρυσαυγίτες που ετοιμάζονται να μπουν στο Πάντειο. Μετέφεραν την πληροφορία αυτή στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι επιτέθηκαν στους μαυροντυμένους, στέλνοντας μάλιστα κάποιους από αυτούς στο νοσοκομείο. Οι μαυροντυμένοι αυτοί όμως ήταν τελικά άτομα τα οποία είχαν μεταβεί στο καφενείο αυτό μετά από μνημόσυνο, όπως αποδεικνύεται από την μαρτυρία γυναίκας στην κάμερα, η οποία λέει πως τους επιτέθηκαν αναρχικοί με καδρόνια, μαχαίρια και κράνη, χωρίς να καταλάβουν το γιατί. Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ όμως ακόμα μιλάνε για επίθεση Χρυσαυγιτών, ενώ τα κυπριακά ΜΜΕ σίγουρα θα αφήσουν να περάσει αυτή η εικόνα περί Χρυσαυγιτών, οι οποίοι επιτίθενται και δέρνουν αδιακρίτως φοιτητές. Η προπαγάνδα σε όλη την διάστασή της.

Καλούμε λοιπόν τους σκεπτόμενους ακόμα συμπολίτες μας, να μην τρώνε την μασημένη τροφή των ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά να ελέγχουν τις ειδήσεις που διαδίδονται δεξιά και αριστερά, καθώς η προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Εμείς δεν έχουμε παρά να υποσχεθούμε ακόμα περισσότερο αγώνα για την επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου, στη γη των πατέρων μας.

Κωνσταντίνος Δημητρίου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...