Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μήπως λένε την κόρη σας ή τον γιό σας Ελισάβετ;


Οι απανταχού Βρετανοί εόρτασαν τα 60 χρόνια στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου ,της βασίλισσας Ελισάβετ.
Στην Κύπρο η εφημερίδα « Φιλελεύθερος »  συμμετείχε στην μεγάλη αυτή χαρά του Ελληνισμού προτείνοντας στον Ύπατο Αρμοστή κ. Μάθιου Κίντ  να τιμήσουν από κοινού όσες Κύπριες βαφτίστηκαν με  το όνομα της λατρευτής βασίλισσας.
Με αυτόν τον τρόπο θα τιμηθεί η Μεγαλειότατη που δεν υπέγραφε την χάρη για να γλυτώσουν από την αγχόνη κάποια παλιόπαιδα που είχαν βαφτιστεί με το όνομα, Ευαγόρας για παράδειγμα.


Η συγκεκριμένη εφημερίδα που αρνείται πεισματικά να δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις και τα άρθρα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου διότι προσβάλλεται η δημοκρατικότητα των συντακτών της δεν έχει κανένα πρόβλημα να προβάλει με τέτοιο τρόπο την βασίλισσα ενός ξένου κράτους που έστησε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και αγχόνες στην Κύπρο!
Προφανώς ο αρχισυντάκτης και οι λοιποί συντάκτες της εφημερίδος που είναι πολυγραφότατοι στο να καταδικάζουν το Ε.ΛΑ.Μ., την Χρυσή Αυγή, να αναφέρονται σε φασίστες ,ακροδεξιούς κτλ δεν αντιλήφθηκαν την δημοσίευση και δεν αντέδρασαν.
Διότι αν το έπρατταν τότε η διεύθυνση της εφημερίδας θα τους έλεγε « Εγέρθητι».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...