Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Με δολοφόνους και πηλιογούσηδες δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος!


Με δολοφόνους και πηλιογούσηδες δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος!

Τους γνωρίζουμε πολύ καλά:
Είναι το «ελληνικό» κόμμα που ίδρυσε ένας αλλοεθνής, αλλόφυλος και αλλόθρησκος (ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια).
Ήταν, από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως του κόμματός τους έως την αυτοδιάλυση της ΕΣΣΔ, παράρτημα ξένης δυνάμεως, άρα ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι.
Είναι αυτοί που καταπρόδωσαν τον αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση της Μικράς Ασίας, το 1922 και που αργότερα διακήρυτταν αδιάντροπα: «Εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ».
Είναι αυτοί που από το 1924, κατόπιν απαιτήσεως της Γ’  Διεθνούς, απεδέχθησαν ότι η Μακεδονία μας δεν είναι Ελλάδα, κι ότι πρέπει να αυτονομηθεί.
Είναι αυτοί που όταν τα νιάτα της Ελλάδος έγραφαν το Έπος του ’40, χαρακτήριζαν τον αγώνα του Έθνους «φασιστικό και κατακτητικό» και καλούσαν τους πολεμιστάς να πετάξουν τα όπλα και να συμφιλιωθούν με τους εισβολείς.


Είναι αυτοί που τον πρώτο μήνα της κατοχής, κατόπιν απαιτήσεως της βουλγαρικής πρεσβείας, απελευθερώθησαν από τις φυλακές της Ακροναυπλιάς 25 ηγετικά στελέχη τους.
Είναι αυτοί που πήραν τα όπλα και συνέστησαν ληστοσυμμορίες «για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης», όταν έπαυσε να ισχύει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ.
Είναι αυτά τα κτήνη που φόρεσαν βουλγαρικές στολές και συνεργάστηκαν με τους προαιωνίους αυτούς εχθρούς του Έθνους για τον βίαιο εκβουλγαρισμό της Μακεδονίας και της Θράκης μας.
Είναι αυτοί που στο όνομα της Εθνικής Αντιστάσεως αιματοκύλισαν και ρήμαξαν τον τόπο το 1941-49, για να μας κάνουν Αλβανία. Είναι οι δολοφόνοι του Συνταγματάρχου Ψαρρού και των ανδρών του 5/42 Συντάγματος και εκατοντάδων χιλιάδων αγνών Ελλήνων στην Πηγάδα του  Μελιγαλά, στην Στριμάγκα, στην ΟΥΛΕΝ, στο Περιστέρι, στο Κιλκίς κ.α., μέχρι και με κονσερβοκούτια.
Είναι αυτοί που με την απόφαση της 5ης Ολομελείας τους (Ιανουάριος 1949) διακήρυτταν την αποκοπή της Μακεδονίας και της Θράκης από τον εθνικό κορμό: «Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
Είναι αυτοί που ανάγκασαν μέχρι και τον μετριοπαθή Γεώργιο Παπανδρέου να τους χαρακτηρίσει «κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος».
Είναι αυτοί που καθύβρισαν τον τιτάνιο αντιαποικιακό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο μας, που αποκάλυψαν στους Άγγλους αποικιοκράτες την ταυτότητα του Αρχηγού «Διγενή», μέσω του ραδιοφωνικού τους σταθμού στη Βουδαπέστη, και που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, καταδίδοντας αγνούς Έλληνες αγωνιστές.
Είναι αυτοί που και πάλι επιχείρησαν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα με τους «Λαμπράκηδες», μετά το 1965.
Είναι αυτοί που μετά την μεταπολίτευση συνέστησαν τρομοκρατικές συμμορίες, δολοφονώντας και τοποθετώντας βόμβες, με δεκάδες θύματα. Τελευταία θύματά τους, τρεις (συν ένα αγέννητο παιδί) που τους έκαψαν ζωντανούς μέσα στην τράπεζα Marfin.
Για να μην λέμε πολλά, με τους Εφιάλτες, τους Πηλιογούσηδες, τους δολοφόνους, βιαστές, εμπρηστές και βομβιστές, όπως κι αν είναι μεταμφιεσμένοι, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος. Παρά μόνο σκληρός αγώνας, μέχρι την τελική νίκη! Όλοι μαζί οι Έλληνες εθνικιστές με την Χρυσή Αυγή, για να τελειώνουμε οριστικώς και αμετακλήτως με την κόκκινη χούντα!
Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Π. Φάληρο – Αθήναι

X.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...