Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ


Την Πρώτη Ιουλίου αναλαμβάνει η  Κύπρος  τη  Προεδρία της Ευρωπαϊκής
Ένωσης, μέγα γεγονός για τη Κύπρο μας, όπου το νησί μας θα  κατακλυσθεί
από Προέδρους και επίσημους των Εικοσιεπτά κρατών μελών της Ενωμένης Ευρώπης όπου θα διοργανωθούν διάφορες  εκδηλώσεις, χειραψίες και φιλιά,    θα γίνουν ομιλίες, θα πέσουν φαγοπότια και τα τοιαύτα.

Από τον πρόεδρο Χριστόφια θα ακουστούν πολλά και διάφορα. Εκείνο που
είμαι σίγουρος πέραν πάσης αμφιβολίας ότι, δεν θα ακουστεί από το  στόμα
του να πει με Λεβεντιά  και παρρησία,  ΕΞΩ  ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΞΕΝΑ
ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ.



Η στάση του στο  Κυπριακό είναι πολύ γνωστή,  για τεσσεράμισι ολόκληρα χρόνια παραχαϊδεύει τους γνωστούς ξένους και ακολουθεί κατά πόδας το κα ταραμένο σχέδιο Ανάν το οποίο καταψήφισε στη μεγάλη  πλειοψηφία του  ο Κυπριακός Λαός το 2004 στηριζόμενος δυστυχώς και απο γνωστούς Ελληνο Κύπριους ηγετίσκους για ξεπούλημα της Κύπρου και του Λαού μας.

Τη ίδια στάση  αναμένω  και από κάποιες ηγεσίες άλλων  κομμάτων, για  να ικανοποιήσουν τα αισθήματα και τα  συμφέροντα  των  Αγγλοαμερικανότουρκων και άλλων.

Ως  Εθνικό  Λαϊκό  Μέτωπο  Ε.ΛΑ.Μ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο το  Προεδρικό
Μέγαρο να μας δοθεί και σ’ εμάς ο λόγος έστω και για Πέντε μόνο λεπτά να φωνάξουμε   ΕΞΩ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ  ΜΑΣ.  ΤΟΥΤΗ  Η ΓΗ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ                        ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αυτό το οποίο ανυπομονούμε όλοι μας είναι τι θα ακούσουμε απο το στόμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση του  έναντι του Κυπριακού προβλήματος.


Ας ακούσει πρώτα λοιπόν τη καθαρή και Πατριωτική φωνή του Λαού μας ο κ. Σαμαράς και να τη μεταφέρει σε αυτούς όλους που επιβουλεύονται τη ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

                                                                                         Φιλικά
                     
                                                                                    Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...