Κυριακή 11 Μαΐου 2014

“Άρωμα γυναίκας” στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής

“Άρωμα γυναίκας” στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής
14 ξεχωριστές Συναγωνίστριες απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, νικήτριες της ζωής και της επιστήμης η κάθε μία στον τομέα της. Οι κυρίες της Χρυσής Αυγής καταφέρνουν να ισορροπούν άριστα ανάμεσα στα οικογενειακά καθήκοντα, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα και τον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για 14 αξιέπαινες Συναγωνίστριες, οι οποίες κοσμούν το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής


Αλεξοπούλου - Ρουχωτά Τίνα
Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια – Υποδιευθύντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.
Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός επί 22 έτη, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Υποδιευθύντρια Δημοτικού Σχολείου.
Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και ομιλεί αγγλικά, ισπανικά και αραβικά.
Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.


Βαρδουλάκη Γεωργία
Δικηγόρος – Πολιτικός Επιστήμων
Γεννήθηκε στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγεται εκ πατρός από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης.
Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Ομιλεί την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα.
Τα τελευταία 4 χρόνια είναι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».

Δημοπούλου - Παππά Ειρήνη
Αρχαιολόγος, Διευθύντρια της Εθνικής Εφημερίδoς "ΕΜΠΡΟΣ"
Γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1969.
Απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.
Είναι παντρεμένη με τον έγκλειστο στα Κελιά της Τιμής Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστο Παππά και μητέρα τριών παιδιών.

Καμαράτου Μαρία
Τουριστική Επιχειρηματίας
Κατάγεται από την Κάρπαθο των Δωδεκανήσων και είναι κάτοικος Πειραιά. Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1964 από Έλληνες μετανάστες και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μία και πλέον δεκαετία και από το 2009 διατηρεί το 50% μιας ομόρρυθμης εταιρείας στον χώρο του τουρισμού.

Κατσινοπούλου Μαρία - Ελένη
Γλωσσολόγος Msc, Καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 2008 λαμβάνει το πρώτο πτυχίο της στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία λαμβάνει δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία (Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Σήμερα είναι τελειόφοιτη της Μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Διδακτική και την Γλωσσολογία της Γαλλικής Γλώσσας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά. Εργάζεται επί δεκαετία ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.
Κοκκότη Γεωργία - Αρετή
Ελεύθερη επαγγελματίας, πολύτεκνη μητέρα
Γεννήθηκε το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
Στην ηλικία των 18 έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών αγοριών και ενός κοριτσιού.
Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ είναι και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα».


Μιχάλαρου Αικατερίνη
Κοινωνική Λειτουργός – Μέλος του Μετώπου Νεολαίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι η πρώτη αριστούχος απόφοιτη του έτους 2010 από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Η πτυχιακή της μελέτη με αντικείμενο την «Ενδοοικογενειακή Βία στην Πυρηνική Οικογένεια», βαθμολογήθηκε με άριστα και καταχωρήθηκε στη βιβλιοθήκη της Σχολής, με σκοπό την μελλοντική της χρήση ως βοηθητικό εργαλείο στη διδασκαλία του μαθήματος της «Κοινωνικής Έρευνας».
Ομιλεί αγγλικά και έχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί και ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας, με συνεχή συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Παράλληλα, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», με περιεχόμενο κυρίως ιδεολογικό και ιστορικό, ενώ συντάσσει και την μόνιμη στήλη «Πνεύμα Αθανάτων».
Μουρατίδη Σιμέλα
Λογίστρια
Γεννήθηκε το 1984. Είναι κάτοικος Ελευσίνας και μητέρα 2 τέκνων.
Απόφοιτη του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ Ελευσίνας) ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένης Λογιστικής με πρακτική εξάσκηση στη ΔΟΥ Ελευσίνας.
Από το 2005 έως και σήμερα έχει καταφέρει να εργασθεί στο τομέα της Λογιστικής σε διάφορες επιχειρήσεις ως βοηθός λογιστή.

Μπάρου Αλεξάνδρα
Αγρότισσα - Έμπορος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από το νομό Τρικάλων Θεσσαλίας. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται πλέον με την πρωτογενή παραγωγή και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων στο νομό Ευβοίας. Εντάχθηκε ενεργά στον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 1999, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2007 και Γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας από την ίδρυσή της το 2011. Δημιούργησε το πειραματικό «Παραδοσιακό Αγρόκτημα» της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στην Εύβοια, με σκοπό τη συλλογή, τον πολλαπλασιασμό και τη διάδοση καλλιέργειας ντόπιων ποικιλιών. Είναι έγγαμη και γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Μυριδάκη Γεωργία
Σύμβουλος Αισθητικής και Δερματολογίας - Ελεύθερη Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατάγεται από τον Αποκόρωνα Χανίων της Κρήτης από οικογένεια με μεγάλη πολεμική παράδοση.
Σπούδασε Αισθητική και Δερματολογία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της Αισθητικής-Δερματολογίας-Κοσμετολογίας τα τελευταία χρόνια.
Εντάχθηκε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και 10 χρόνια και έκτοτε δραστηριοποιείται και συμμετέχει αδιαλείπτως στις δράσεις του Κινήματος.
Είναι ένθερμη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και αγωνίζεται, εκτός των άλλων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.



Φωτεινή Πατσαλή
Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών.
Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα μελετών και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες.
Μιλά αγγλικά και ιταλικά.




Χριστίνα Τάγαρη
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και παρακολούθησε Λογιστική εκπαίδευση στην Αθήνα όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως Φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων.
Στην πορεία ασχολήθηκε με εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005 έγινε μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου και έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.

Μαρία Τσιορλίνη
Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης
Γεννημένη το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Γραφίστρια και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στις εκδηλώσεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και γίνεται ενεργό μέλος το 2000.



Τσολιάκου Ιουλία (Λιάνα)
Δασοπόνος
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Μέγαρα και είναι απόφοιτη του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Έχει εργασθεί στην Αγροτική τράπεζα εξασκώντας την πρακτική της άσκηση, ως γραμματέας οδοντιάτρου και ως υπάλληλος σε αρχιτεκτονικό γραφείο.
Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι εξόχως δραστήρια στα θέματα που άπτονται της οικολογίας και της οικολογικής καταστροφής που απειλεί την Πατρίδα μας.

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/arwma-gunaikas-sto-eurwpshfodeltio-ths-chrushs-aughs#sthash.3p85K0sB.gbpl#ixzz31P4hwweq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...