Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΝΕΩΧΘΗΣΑΝ ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΟΙ ΔΕ ΑΜΝΟΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ

Στις  25 Μαΐου ο Λαός μίλησε.  Έδωσε το μήνυμα στα τρία μεγαλύτερα  παραδοσιακά κόμματα με τη αποχή της τάξης του Πενήντα Οκτώ τοις Εκατόν. Ένα γερό χαστούκι που δεν το περίμεναν ή  μάλλον  ποτέ δεν το υπελόγιζαν,  γιατί είχαν τη φαεινή ιδέα οι ηγεσίες τους,  ότι τα αρνιά θα ήταν δεμένα στο μαντρί παντοτινά...  Ω τι ιδέα Θεέ μου από τους πολιτικάντηδες  μας Κύπριους!!
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Αναστασιάδη ξεγέλασαν τον Λαό.  


Ο Ελληνοκύπριος ψηφοφόρος  πλέον δεν συγχωρεί.  Απαιτεί  πιά  να  ζητήσει
ένα μεγάλο συγγνώμη και να παραιτηθεί πάραυτα. 
Οφείλουν  ταυτόχρονα,  να  παραιτηθούν  και  οι ηγεσίες των τριών κομμάτων ΑΚΕΛ ΔΗΣΥ ΔΗΚΟ  και όσοι στήριζαν μέχρι σήμερα τον πρόεδρο   Αναστασιάδη. Είναι αυτές οι ηγεσίες που οδήγησαν στον όλεθρο και στη καταστροφή.   
Τί να πρωτοθυμηθούμε εις βάρος τούτου του Λαού;  Μνημόνιο,  κούρεμα, μαζικές  απολύσεις, επαναφορά του σχεδίου Ανάν για τουρκοποίηση  και  μουσουλμανοποίηση  και  ξεπούλημα των  Ελληνοκυπριακών   περιουσιών,  η  μη αξιοποίηση του Εθνικού μας πλούτου με το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια για να  πάνε   πακέτο  διαπραγμάτευσης   με τους  τούρκους,  η  διαγραφή  από  τη ΤΡΟΙΚΑ του χρέους του κράτους προς το ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων του
ποσού  της τάξης  των  7,5  δις,  αποκοπές  συντάξεων   παρακαλώ  από   τους χαμηλοσυνταξιούχους των τυφλών των αναπήρων και άλλων τάξεων;
Είναι  ασήκωτη  η ευθύνη που τούς βαραίνει.  Ο πρόεδρος  Αναστασιάδης και οι συν-αυτώ   υποστηρικτές  του, αρκετά  βασάνισαν,  ταλαιπώρησαν,  τιμώρησαν, κούρασαν,  αυτό το Λαό και σύντομα προβλέπω,  θα βγεί  στους δρόμους και δικαιολογημένα θα  διαμαρτυρηθεί  και αλλοίμονο σ’  αυτούς.      Θα πέσει φωτιά και τσεκούρι να τους πλακώσει. 
Μέσα  σε διάστημα  των Δεκαπέντε μηνών διακυβέρνησης,  άνοιξαν  το λάκκο των λεόντων  και έριχναν τα θύματα τους. Ω καημένη Κύπρος!   Τί σου έμελλε και πάλιν να πάθεις;  Γι’ αυτούς δεν υπάρχει Ιδεολογία, δεν υπάρχει Θεός,  δεν  υπάρχει  καλοσύνη,   δεν υπάρχει συμπόνια, δεν υπάρχει εκτίμηση   πρός  τους  πολίτες,  δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει Πατρίδα,  δεν  υπάρχει Αμαρτία, δεν υπάρχει κατανόηση, δεν υπάρχει σεβασμός.
Αυτοί  δεν γνωρίζουν  τι σημαίνει  πείνα,  εξαθλίωση, φτώχεια,  δυστυχία,  πόνος,  μετανάστευση, θάνατος.   Τους κατακυρίευσε το χρήμα, ο πλούτος, η χλιδή και ο χρυσός,  πατούν επί πτωμάτων για  να  επιτελέσουν  τους στόχους  και  τα  οράματα  των  αλλοθρήσκων  καταπατώντας   κάθε Ανθρώπινη  Αξία.
 Ματαιότης  ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Ο καλός πολιτικός πρέπει να αφήνει πίσω του πλούσιο έργο 

Φιλοπατρία και Πατριωτική κληρονομιά,  

Με Εκτίμηση


Α. Κακουλής   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...