Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Μήνυμα Εθνικιστικής νίκης από την Λάρνακα (φωτορεπορτάζ)

Μήνυμα Εθνικιστικής νίκης από την Λάρνακα (φωτορεπορτάζ)
  Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την πρώτη επαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση για τις επερχόμενες Ευρωκλογές στην Λάρνακα. Πέραν των 200 Λαρνακέων έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση και με την παρουσία τους στήριξαν την υποψηφιότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προς απάντηση της εγχώριας πολιτικής κλίκας που μας θέλει εκτός του πολιτικού γηπέδου.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Χαράλαμπος Μεσαρίτης, ο οποίος ανέλυσε την Ιδεολογία και την ιστορία του Κινήματος μας από το 2008 εως και σήμερα.

ADM 7925 d10d8
Στη συνέχεια η γυναίκα υποψήφια του κινήματός μας Δέσποινα Αντρέου αναφέρθηκε στην πολύπλευρη δράση του Μετώπου Γυναικών και κάλεσε τους παρευρισκομένους να επιλέξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.
ADM 7929 aacd4

Επόμενος ομιλητής ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κινήματος μας, Παναγιώτης Κλεοβούλου, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει την πατρίδα μας και πως φτάσαμε στο σημείο να είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.
ADM 7937 80fe2
Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Μάριος Βασιλείου από την Πάφο, ο οποίος ανέλυσε θέματα Εθνικής Οικονομίας και τις δικές μας προτάσεις για έξοδο από την κρίση. Ενώ στο κλείνοντας τόνισε ότι έφτασε ο καιρός να οδηγηθούν όλοι οι κλέφτες φυλακή.
ADM 7952 b67e0
Στην συνέχεια ακολούθησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Μιχαλάκης Μιχαήλ ο οποίος τόνισε τις δικές μας προτάσεις στο Κυπριακό πρόβλημα και τι επιδιώκουμε. Δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα σε όλους την τεράστια διαφορά που έχουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα.
ADM 7958 9e598
Τον κύκλο των υποψηφίων έκλεισε ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γέαδη που μίλησε για τους βασικούς πυλώνες που θα στηριχθεί η πολιτική μας στην Ευρωβουλή και ποιες είναι οι κύριες μας επιδιώξεις, καλώντας τον Λαό να μας στηρίξει για μία Ευρώπη των Εθνών.
ADM 7971 040bd
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους παρόντες την εκδήλωση έκλεισε ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου που αναφερομένος στους υποψηφίους είπε πως πρόκειται για έντιμα άτομα με καθαρά χέρια που δεν έχουν κλέψει αλλά αντιθέτως το μόνο που επιζητούν είναι το καλό της πατρίδας μας. Την ομιλία του έκλεισε με το γνωστό σε όλους μας σύνθημα «Μας είπατε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, μα είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες».
ADM 7986 2764d
Αξιοσημείωτο της προεκλογικής εκδήλωσης ήταν η παρουσία πολλών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι βλέπουν με ανησυχία τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και στράφηκαν σε νέες Εθνικές και Λαϊκές δυνάμεις. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ατόμων που μας ανέφεραν πως ψήφιζαν παλαιότερα τα μεγάλα κόμματα αλλά πλέον θα στηρίξουν με όλη τη δύναμη της ελληνικής τους ψυχής το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο.
Η Λάρνακα κράτησε ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας και στις ερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου οι Λαρνακείς θα δώσουν γροθιά στο σύστημα που διέλυσε την πατρίδα μας και υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται ασταμάτητος μέχρι την τελική νίκη, που αναπόφευκτα θα είναι δική μας!
ADM 7991 69e37
ADM 7942 47a61
ADM 7967 bc414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...