Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Άνθρακας η πολυδιαφημιζόμενη έφεση εναντίον των μελών μας

Άνθρακας η πολυδιαφημιζόμενη έφεση εναντίον των μελών μας
Ακόμα μια υπόθεση ενάντια στα μέλη μας έπεσε στο κενό και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά άνθρακας, ο «χρυσός» τους.
Η πολυδιαφημιζόμενη έφεση για τα γνωστά γεγονότα με τον Ταλάτ στην Λεμεσό, ενάντια στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή μας, Γεάδη Γεάδη και τα δύο μέλη μας, που έγινε μετά από εντολές του Γενικού Εισσαγγελέα, δεν έπιασε τόπο, αφού ήταν μια γελοία υπόθεση χωρίς στοιχεία.
Η έφεση ενάντια στα μέλη μας αποσύρθηκε και τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αθωώθηκαν, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την σαθρή σκευωρία που στήθηκε εναντίον μας.

Αυτό που θα θέλαμε να καταγγείλουμε, πέρα από τις στοχευόμενες υποθέσεις που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον λαό που ξυπνά, γυρίζει πλάτη στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και στηρίζει τις δυνάμεις της αλλαγής, τους Έλληνες Εθνικιστές, είναι την στάση που τήρησαν όλα τα ΜΜΕ.Ενώ ανήγαγαν σε μείζον ζήτημα την απόφαση για έφεση και στις πλείστες εφημερίδες υπήρχε σαν πρωτοσέλιδο, ξαφνικά η πανηγυρική αθώωση των μελών μας θάφτηκε χωρίς να γίνει καμία αναφορά.
Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς δεν θα σταματήσει με γελοία τεχνάσματα τέτοιου είδους. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρι την τελική νίκη που θα σημάνει την πάταξη της διαφθοράς και την αναγέννηση της πατρίδας μας. Όπως διατυπώσαμε ξανά, η δική μας ιδεολογία δεν στηρίζεται στις μίζες, στο χρήμα και στα συμφέροντα, αλλά στην πίστη, στις αξίες και τα ιδανικά.
Θα κλείσουμε με ένα αρχαίο ρητό από τον Παιάνα των Σαλαμινομάχων «Νυν υπέρ πάντων ο αγών». Ψηλά τα λάβαρα, η νίκη είναι δική μας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...