Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Άρωμα Ευρωκοινοβουλίου για το ΕΛΑΜ στην Πάφο

Άρωμα Ευρωκοινοβουλίου για το ΕΛΑΜ στην Πάφο
Προεκλογική συγκέντρωση που όχι μόνο θα ζήλευαν όλα τα κόμματα, αλλά θα ήθελαν να έχουν όλοι πραγματοποίησε το «ανύπαρκτο» για τα ΜΜΕ, Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Πάφο. Όσο και αν έχουμε χαμηλά ποσοστά στις κατακρεουργημένες δημοσκοπήσεις, όσο και αν μας έχουν θάψει από παντού, ο κόσμος έχει άλλη γνώμη και αυτό το απέδειξε αφού η μεγάλη αίθουσα της ΣΕΚ στην Πάφο ήταν πολύ μικρή για να καλύψει τις ανάγκες μας, αφού από πολύ νωρίς έγινε το αδιαχώρητο.

Τον κύκλο των ομιλίων άνοιξε η γυναίκα υποψήφια του κινήματος μας, Δέσποινα Ανδρέου, όπου εξήρε τον ρόλο των γυναικών στον αγώνα που διεξαγάγουμε, ενώ τόνισε τους λόγους που την ώθησαν να ενταχθεί ενεργά σε μια «εγκληματική» οργάνωση. Διερωτήθηκε πως γίνεται μια άνεργη κοπέλα, οικογενειάρχης, μπορεί να είναι μέλος εγκληματικής, όπως μας αποκαλούν, οργάνωσης.
P1120410 5184c
Στην συνέχεια ακολούθησε ο υποψήφιος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Χαράλαμπος Μεσαρίτης, όπου εξιστόρησε τον αγώνα μας όλα αυτά τα χρόνια και τις αντιξοότητες μέσα από τις οποίες το κίνημα μας ανδρώθηκε. Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.
P1120416 11911
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος μας, Παναγιώτης Κλεοβούλου, όπου ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις του κινήματος σε ένα πολύ σημαντικό θέμα, αυτό της μετανάστευσης. Παρουσίασε τις δικές μας θέσεις, ούτως ώστε να παταχθεί αυτό το φαινόμενο, μακριά από τα κούφια λόγια των κρατούντων.
P1120427 5b30c
Το λόγο στο βήμα ακολούθως έλαβε ο υποψήφιος μας, Μάριος Βασιλείου, κάνοντας μια εκτενέστατη αναφορά στα διάφορα σκάνδαλα που μαστίζουν την κυπριακή κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να τιμωρείται κανένας. Ενώ στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του, ανέπτυξε εις βάθος τις δικές μας προτάσεις για αναστήλωση της οικονομίας μας.
P1120463 40297
Την σκυτάλη στο βήμα έλαβε ο υποψήφιος μας, Μιχαλάκης Μιχαήλ, αναπτύσσοντας τις θέσεις μας για το Κυπριακό, όπως πρέπει να τις διεκδικήσουμε. Η περίοδος των υποχωρήσεων και του «εφικτού» πρέπει να λάβει ένα τέλος. Οι συζητήσεις για ομοσπονδία πρέπει να σταματήσουν και με περηφάνια να αγωνιστούμε για όσα δικαιωματικά μας ανήκουν, τόνισε μεταξύ άλλων.
P1120487 ec339
Στο βήμα ακολούθως ανέβηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του κινήματος μας, Γεάδης Γεάδη,  ξεκαθαρίζοντας τους βασικούς πυλώνες που θα ακολουθηθούν στην Ευρωπαϊκή μας πολιτική. Ακολούθως, άσκησε δριμεία αντιπολίτευση στα κόμματα και κυρίως στους «έκπτωτους σωτήρες» που εμφανιστήκαν τελευταία. Έκλεισε με το σαφέστατο μήνυμα ότι, έφτασε η ώρα να αφήσει ο λαός την μουρμούρα, να σηκωθεί και να διώξει τους κλέφτες που μπήκαν στο «μαντρί».
P1120513 2eded
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος και ιδρυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, μέσα σε έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ο αρχηγός του κινήματος μας έδωσε το μήνυμα ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα κάνει τους εφιάλτες κάποιων πραγματικότητα στις 25 του Μάη. Η επέλαση των Εθνικιστών στο Ευρωκοινοβούλιο σημαίνει ταυτόχρονα και την απαρχή της κάθαρσης, του σάπιου συστήματος της κλεπτοκρατίας. Κάλεσε τους παρευρισκομένους να στηρίξουν το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο, αφού αποτελείται από 6 άτομα καθαρά και έντιμα, με πλούσιο πατριωτικό αγωνιστικό βίο.
P1120575 8b8e6
Η εκδήλωση έληξε με τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
P1120590 e3bda
Αξιοσημείωτη ήταν για πολλοστή φορά η απουσία όλων των ΜΜΕ. Όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας εξαφανίσουν από παντού, ο λαός στις 25 του Μάη θα μιλήσει και θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα.
Η προεκλογική συγκέντρωση στην Πάφο κατέδειξε το δρόμο της ορθής πορείας του κινήματος και της επερχόμενης εκλογικής νίκης. Οι πολυάριθμοι συγκεντρωθέντες με το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν και με το θερμό τους χειροκρότημα, απαξίωσαν τους πολιτικάντηδες του πολιτικού κατεστημένου και απόθεσαν την εμπιστοσύνη τους για ένα καλύτερο αύριο στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), την ανερχόμενη πολιτική δύναμη που το σαθρό και διεφθαρμένο σύστημα τρέμει να αντικρίσει. 
P1120408 80a6c
P1120459 89c73
P1120504 84b90
P1120398 c72ee
P1120536 cfa71
P1120559 1d2a0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...