Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Βάση  των αποτελεσμάτων των πρόσφατων δημοσκοπήσεων,  ένας  πολύ     μεγάλος  αριθμός ψηφοφόρων προτιμούν την αποχή, κάποιοι άλλοι είναι αναποφάσιστοι,  κάποιοι άλλοι σκέφτονται τι κόμμα θα ψηφίσουν,  και  οι άλλοι μισοί  αποφάσισαν ήδη.     Δικαιολογημένη η στάση και η απογοήτευση τους έναντι των  τριών μεγάλων κομμάτων.   Οφείλεται  στο  κατεστημένο και στο Κράτος της μπανανίας, στη ανεργία,  στη κακοδιαχείριση, στα σκάνδαλα   το ένα μετά το άλλο, στη μη εφαρμογή των νόμων, στη αδιαφορία, στη συνεργασία των τριών  κομμάτων ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ τα  οποία  μας οδήγησαν στο μνημόνιο και στη καταστροφή, με ψευδείς δηλώσεις, όπως για παράδειγμα το πιστόλι στο κρόταφο,  μνημόνιο η πτώχευση, ενώ υπήρχαν άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις, η αποδοχή του εγγράφου Ντάουνερ – Ανάν από τον κ. Αναστα σιάδη, τη  Μουσουλμανοποίηση που προωθούν,  με τις ευλογίες  και στήριξη του ΔΗΣΑΚΕΛ του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, της ηγεσίας της  ΣΕΚ και δια στόματος του  κ. Θράσου  Σοφοκλέους  εκ  μέρους του Συνδέσμου Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. δυστυχώς και πολύ λυπηρό γεγονός.

Είναι στο χέρι μας και είναι ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ  ΜΑΣ να αλλάξουμε αυτή όλη την κακή εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα, για να σώσουμε τη Πατρίδα μας. Να δώσουμε τη ψήφο μας σε νέους ανθρώπους επιστήμονες με νέα μυαλά στα μικρότερα κόμματα ή κινήματα που έχουν  Πατριωτικούς  προσανατολισμούς, να  δώσουμε  τη ψήφο μας, τη μεγαλύτερη  δυνατή εμπιστοσύνη, για να σωθεί
 η Κύπρος μας που κινδυνεύει από ξένα συμφέροντα.

Η ώρα της κάλπης είναι μπροστά μας.   Έφθασε  η μεγάλη  στιγμή  λοιπόν  να τους τιμωρήσουμε, να φράξουμε  το  δρόμο της  καταστροφής και να ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου στο Τόπο μας.
Η απογοήτευση κάνει κακό και προσφέρει δώρα στα μεγάλα κόμματα.
Εμπρός  λοιπόν  Ελληνικέ Κυπριακέ  Υπερήφανε Λαέ  που  δεν έσκυψες  ποτέ  το κεφάλι,  δώσε τη ψήφο σου στα  μικρότερα  κόμματα  να  ανατείλει ο Ήλιος της  ελπίδας στη μαρτυρική μας Κύπρο. Ποτέ λοιπόν στη αποχή η στο λευκό ή στο άκυρο για να φανούμε αντάξιοι και συνεχιστές του Πνεύματος των Ηρώων του Ελληνισμού,  που μας άφησαν παρακαταθήκες Αγώνων.

Με Εκτίμηση


Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...