Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Η Μαρίν Λεπέν προσβλέπει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Η Μαρίν Λεπέν προσβλέπει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή
Έντρομο το γαλλικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο παρακολουθεί την δημοσκοπική προέλαση του κόμματος της Μαρί Λεπέν, το οποίο και εκτιμάται πως θα θριαμβεύσει στις ευρωεκλογές στη Γαλλία. Ακόμη μεγαλύτερη όμως ανησυχία, προκαλούν οι πληροφορίες που διαρρέονται στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις προσδοκίες της Μαρί Λεπέν για συνεργασία με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στο ευρωκοινοβούλιο.

Γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα, κάνουν λόγω για προχωρημένες επαφές στελεχών του γαλλικού Εθνικού Μετώπου με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίες αποβλέπουν στην συνεργασία στις Βρυξέλλες, με άξονα την αντιμετώπιση της εθνοκτόνου πολιτικής που προωθούν τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών.
Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποσπάσει ένα υψηλό εκλογικό ποσοστό, η κυρία Λεπέν σκέφτεται να αποστείλει το ίδιο βράδυ των εκλογών συγχαρητήριο μήνυμα γεγονός που θα σημάνει την εξέλιξη ενός φλερτ που έχει ήδη αρχίσει μεταξύ της Γαλλικής ακροδεξιάς και της ελληνικής Χρυσής Αυγής»!
Επιπλέον, οι εγχώριοι υποτακτικοί της Τρόικας και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, τρέμουν στην ιδέα της έμπρακτης υποστήριξης στη Χρυσή Αυγή από την -εντός των προσεχών ημερών-  πρώτη πολιτική δύναμη στη Γαλλία, αναφορικά με το ζήτημα των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η διεθνοποίηση του ζητήματος και μάλιστα σε αυτό το επίπεδο, θα οδηγήσει αν μη τι άλλο στην ακόμη μεγαλύτερη έκθεση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των επίορκων πολιτικών και δικαστικών κύκλων, οι οποίοι συνετέλεσαν στις εγκληματικές αυτές ενέργειες.
Μια νέα μέρα ξημερώνει για την Πατρίδα και την Ευρώπη από τις 26 Μαΐου. Ο Ελληνικός Λαός δεν θα μείνει ουραγός, ούτε παρατηρητής των εξελίξεων. Με τη Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα θα αποκτήσει την θέση που της αρμόζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα, εντός όχι μιας ένωσης τοκογλύφων, αλλά μιας ένωσης των ευρωπαϊκών Λαών και Πατρίδων


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mari-lepen-prosblepei-se-sunergasia-me-th-chrush-augh#ixzz31c0udhp0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...