Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Άλλος ένας στρατιωτικός στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου


Στους δύο απόστρατους στρατηγούς, αλλά και σε αρκετούς άλλους που συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια της Xρυσής Αυγής έρχεται να προστεθεί κι ένας απόστρατος ταξίαρχος ο οποίος υπηρετούσε μέχρι το 2008. 
 
Με κείμενό του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Όπως αναφέρει στο κείμενό του “μετά από 32 χρόνια ενσυνείδητης και ευσυνείδητης υπηρεσίας, ΔΕΝ κατάλαβα ΠΟΙΟΝ υπηρέτησα και ΓΙΑΤΙ υπηρέτησα……..Ποιός μπορεί να μου δώσει απαντήσεις σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα ερωτήματα……..άραγε”; 
 
Του Ταξιάρχου ε.α. 
Τζαμπάζη Αντωνίου, 
Yποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο»
 
Υπηρέτησα το Έθνος και την Πατρίδα 32 χρόνια, από το 1976 μέχρι το 2008 σαν Αξιωματικός του Πυροβολικού αλλά και των Ειδικών Δυνάμεων, σαν Πεζοναύτης, Καταδρομέας και Αλεξιπτωτιστής.
 
Δεν περίμενα και δεν το πίστευα, ότι μετά από 32 χρόνια προσφοράς έπρεπε να ζητήσω την άδεια, μέσα από μια δήλωση άτυπης αυτή τη φορά νομιμοφροσύνης, για την ένταξή μου σ’ ένα ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα, το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αφού έχω τη δυνατότητα να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του Δωδεκανησιακού Λαού σαν Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» μαζί με άξιες και άξιους συνυποψήφιες και συνυποψήφιους, αγνές και αγνούς συναγωνίστριες και συναγωνιστές και ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, με διάθεση και αποφασισμένες και αποφασισμένους, για προσφορά.
 
Αποδέχομαι δημόσια την πρόκληση και τον κίνδυνο των γνωστών χαρακτηρισμών, οι οποίοι εκπορεύονται «εν χορώ» από το ΣΥΝΟΛΟ ενός συστήματος, που στη σκέψη και μόνο ότι θ’ αποχωριστεί την εξουσία της διαφθοράς, της συγκάλυψης, της πνευματικής και ηθικής διάβρωσης και της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, δεν διστάζει να «χρησιμοποιήσει» το τελευταίο οχυρό και καταφύγιο του ανήμπορου Έλληνα, την Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη.
 
Μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης; Συμμορίας; Λοιπόν, εν δυνάμει εγκληματίας, δολοφόνος, μαφιόζος, εκτελεστής……..αφού μετά από 32 χρόνια ενσυνείδητης και ευσυνείδητης υπηρεσίας, ΔΕΝ κατάλαβα ΠΟΙΟΝ υπηρέτησα και ΓΙΑΤΙ υπηρέτησα……..Ποιός μπορεί να μου δώσει απαντήσεις σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα ερωτήματα……..άραγε;
 
Οι απαντήσεις του τύπου το Έθνος……..την Πατρίδα……. «σκεπάζουν» μεν ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αφήνουν όμως έξω μια κλειστή κάστα εξουσίας που αποφασίζει, στέκεται απέναντι σε ιδανικά και αξίες, αντιμετωπίζει ανθρώπους σαν αριθμούς και απαξιώνει κάθε τι ωφέλιμο, υγιές και δυναμικό.
 
Αυτή την κλειστή κάστα εξουσίας ,που εκφράζει ό,τι αναχρονιστικό, ό,τι αντεθνικό, αντιμάχεται και πολεμά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και στο Νότιο Αιγαίο η «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο», που υποστηρίζει.
Συμπαρατάσσομαι και Συναγωνίζομαι.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...