Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Θράκη Ελληνική!

Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Θράκη Ελληνική!
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η μάχη των τριπλών εκλογών τελείωσε. Και από όποια σκοπιά και αν το δει κανείς, ο μοναδικός και πραγματικός νικητής αυτής της μάχης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή! Όχι γιατί εκλέξαμε παντού περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, όχι γιατί εκλέξαμε τρεις ξεχωριστούς Συναγωνιστές στο Ευρωκοινοβούλιο, όχι γιατί ανεβάσαμε τις ψήφους και τα ποσοστά μας σε όλη την επικράτεια και πλέον είμαστε αποδεδειγμένα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, αλλά είμαστε οι πραγματικοί νικητές, διότι μέσα από τον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος όλο αυτό το διάστημα, βγήκαμε πιο δυνατοί!


Ο Αρχηγός μας στην φυλακή! Πέντε βουλευτές στην φυλακή επίσης και οι υπόλοιποι να απειλούνται με φυλάκιση. Δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, το ανώτατου κομματικού μας οργάνου στην φυλακή και τα υπόλοιπα να απειλούνται με φυλάκιση. Δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες στην φυλακή και σε εκατοντάδες ακόμη να εκκρεμούν στημένες κατηγορίες εις βάρος τους. Αποκλεισμός από όλα τα Μ.Μ.Ε. και κόψιμο της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης. Και όμως, παίξαμε στο δικό τους γήπεδο, με τους δικούς τους όρους και τους συντρίψαμε!
Αρκετά όμως με τα εκλογικά. Οι εκλογές, οι ψήφοι και τα ποσοστά για εμάς τους Χρυσαυγίτες εξάλλου είναι ένα μέσο, ένα ακόμη βέλος στην φαρέτρα μας προκειμένου να επιτύχουμε τον μεγάλο μας στόχο: την τελική Νίκη!
Ας περάσουμε τώρα σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Ας μιλήσουμε για  την Ελλάδα, για το Έθνος, ας μιλήσουμε για την Θράκη! Εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή, και ιδιαίτερα από την στιγμή που τρία κάστρα του Εθνικισμού υψώθηκαν σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη αγωνιζόμαστε για να αφυπνίσουμε τους μακάρια κοιμώμενους αστούς. Φωνάζαμε και αγωνιζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στην επερχόμενη τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης. Μόνο εμείς! Όλοι οι άλλοι, αριστεροί και δεξιοί, αγωνίζονταν προκειμένου να αποδείξουν την δουλοπρέπειά τους έναντι της κακομαθημένης μειονότητας με σκοπό τις ψήφους της. Εμείς πάντοτε ήμασταν όμως οι «ακραίοι», οι «γραφικοί», οι «συνωμοσιολόγοι» και οι «φασίστες». Όλα αυτά μέχρι προχτές το βράδυ στις 19:00 που άνοιξαν οι κάλπες και «κοκκίνισαν» η Ξάνθη και η Ροδόπη... Όλα αυτά μέχρι προχτές το βράδυ που οι κοιμώμενοι αστοί είδαν το κόμμα των γκρίζων λύκων στην Ελληνική Θράκη να είναι πρώτο με 42% στην Ροδόπη, πρώτο στην Ξάνθη με 26% και στον Έβρο να καταγράφει 1,68%.
Όσοι γραφικοί τρέξουν να πανηγυρίσουν γιατί το ''DEB'' στην επικράτεια κατέγραψε μόλις 0,78%, ας γυρίσουν καλύτερα πλευρό και ας συνεχίσουν μακάρια τον ύπνο τους πιστεύοντας ότι οι «μειονοτικοί» είναι φίλοι μας. Το ‘'DEB'', το οποίο εκπροσωπεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της Άγκυρας στην Θράκη, και ως εκ τούτου το χαρακτηρίζει ο ρεαλισμός, η μεθοδικότητα και η σοβαρότητα, ποτέ δεν είχε σαν στόχο την εκλογή Ευρωβουλευτή.
Ο μεν πρώτος στόχος τους ήταν η κάθοδος στις εκλογές, παίρνοντας έτσι την αναγνώριση από την επίσημη πολιτεία ότι στην Θράκη υπάρχει εθνική μειονότητα και ο δεύτερος, όχι απλά η καταγραφή δυνάμεων στην Θράκη, αλλά η πρωτιά σε Ροδόπη και Ξάνθη, κερδίζοντας έτσι λόγο στις επικείμενες εθνικές εκλογές σε περίπτωση ακυβερνησίας ή σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας. Και οι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν δια περιπάτου.
Και τώρα τι; Τώρα λοιπόν με την βούλα του Άρειου Πάγου αποκτήσαμε στην Θράκη μια εθνική μειονότητα. Ναι Συναγωνιστές, ο Άρειος Πάγος που κυνηγά την Χρυσή Αυγή ως δήθεν εγκληματική οργάνωση, άναψε το πράσινο φως για την απόσχιση της Θράκης ουσιαστικά! Τιμή μου λοιπόν και το δηλώνω πως και εγώ είμαι μέλος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Μιας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όμως «κυρία» Κλάπα και «κύριοι» Δένδια και Αθανασίου αγωνίζεται για να μείνει η Θράκη Ελληνική! Το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» των γκρίζων λύκων το χαρίζω σε εσάς!
Δυσμενείς οι νέες συνθήκες στην Θράκη λοιπόν και με το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, αριστερό και δεξιό, να είστε σίγουροι στο μέλλον θα είναι χειρότερες! Και ποια θα είναι η δική μας στάση από τούδε και στο εξής; Μα φυσικά, αυτή που μας έμαθε ο Αρχηγός μας εδώ και δεκαετίες... Στον δικό τους πόλεμο, απαντάμε με πόλεμο! Στον δικό τους αγώνα για τουρκοποίηση της Θράκης μας, απαντάμε με ακόμα πιο σκληρό αγώνα για να μείνει η Θράκη Ελληνική! Όταν αυτοί θα αγωνίζονται για την τουρκοποίηση της μειονότητας εμείς θα αγωνιζόμαστε για να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο σήμερα Έλληνα και να του θυμίσουμε ότι στην γη του Ορφέα δεν υπάρχει χώρος για κλαίοντες ραγιάδες. Υπάρχουν μόνο Γενναίοι Ακρίτες!
Στα πούλμαν του Προξενείου με τις 20.000 μεταφερόμενους ψηφοφόρους από τα βάθη της Ανατολίας εμείς αντιτάσσουμε εκατοντάδες χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες από την Ήπειρο ως την Μεσσηνία, και από το Ορμένιο ως τα Χανιά και από εκεί μέχρι την Λευκωσία! Εάν, λοιπόν, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, νομίζει ο Τούρκος Πρόξενος και οι ελληνόφωνοι ραγιάδες τύπου Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα, ότι η Δυτική Θράκη θα έχει την τύχη της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Ανατολικής Θράκης, είναι γελασμένοι! Αυτή την φορά την Θράκη την υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή!
Όσον αφορά την μειονότητα τώρα, ας γνωρίζουν και αυτοί ότι Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Εμείς ούτε θα σας χαϊδέψουμε, ούτε σαν ραγιάδες πολιτικοί θα ζητιανέψουμε τις ψήφους σας. Ας γνωρίζουν λοιπόν και αυτοί ότι όταν έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής τα καταχρηστικά προνόμια που απολαμβάνουν εις βάρος των Χριστιανών Ελλήνων θα λάβουν τέλος. Εμείς θα κλείσουμε το Προξενείο σας και τους παράνομους τουρκοσυλλόγους σας. Εμείς θα ανοίξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς για να φανεί το μαύρο χρήμα που σας δίνει το Προξενείο. Εμείς, να είστε σίγουροι, ότι θα εφαρμόσουμε την Συνθήκη της Λωζάννης και τα όσα αναφέρει αυτή περί αναλογίας Χριστιανών και μουσουλμάνων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Όσοι Χριστιανοί σε Πόλη, Ίμβρο και Τένεδο, τόσοι μουσουλμάνοι στην Θράκη!
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, και μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω! Η μάχη για την Θράκη μόλις τώρα ξεκίνησε! Μην τους φοβηθείτε. Είμαστε ήδη Νικητές!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Νίκος Παπαδόπουλος - Τ.Ο. Κομοτηνής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-gia-na-meinei-h-thrakh-ellhnikh#ixzz335WQeOvW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...