Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση στον Άγιο Αμβρόσιο

Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση στον Άγιο Αμβρόσιο
Με επιτυχία στέφθηκε άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού. Το παρών τους έδωσαν τέσσερεις εκ των υποψηφίων οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο κοινό.


Τον λόγο πρώτα πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χαράλαμπος Μεσαρίτης, ο οποίος ξεκαθάρισε στο κοινό πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό κίνημα στην Κύπρο το οποίο πασχίζει για τα δίκαια του λαού και του Έθνους. Ενώ κάλεσε όλους τους Έλληνες της Κύπρου στις 25 του Μάη να στηρίξουν το Εθνικιστικό Κίνημα για να ακουστούν μερικές αλήθειες στην Ευρωβουλή.
Charalambos.Mesaritis 301e4
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Παναγιώτης Κλεοβούλου, ο οποίος επικεντρώθηκε στο όραμα που έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική σε Ευρώπη των Εθνών, χωρίς λαθρομετανάστες και μεγαλοτραπεζίτες, όπου κουμάντο θα κάνει ο καθ’ ένας στην πατρίδα του, χωρίς να διοικείται από το σάπιο γραφειοκρατικό καθεστώς των Βρυξελλών. 
Panagiotis.kleovoulou f6112
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος για την ευρωβουλή, Μιχαλάκης Μιχαήλ, που επικεντρώθηκε κυρίως στο Κυπριακό, όπου μίλησε για την προδοσία που ετοιμάζουν οι συνεργάτες του κατακτητή, που χωρίς να λογαριάζουν το Ελληνικό αίμα που χύθηκε στην Κύπρο ετοιμάζουν μια λύση - ξεπούλημα. Ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αν εκλεγεί θα θέσει, εντός του ευρωκοινοβουλίου, το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις που είναι η βάρβαρη τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή.
Mixalakis.Mixail 2bc51
Τέλος, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάριος Βασιλείου, ο οποίος μίλησε κυρίως για την οικονομία, όπου καταδίκασε την μνημονιακή πολιτική της ξενόδουλης κυβέρνησης για την εξαθλίωση που βιώνει ο λαός, τονίζοντας την ξεκάθαρη αντιμνημονιακή θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Ενώ επίσης τόνισε πως αν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εισέλθει στην επόμενη ευρωβουλή θα καταγγείλει το μνημόνιο, το οποίο έχει φέρει τον λαό στα πρόθυρα της απόλυτης φτώχειας.    
Marios.Vasileiou 64c82
Στο τέλος ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις από τους δεκάδες κατοίκους της περιοχής που καταχειροκρότησαν το Λαϊκό Εθνικιστικό ευρωψηφοδέλτιο, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα νίκης. 
upopsifioi 0721b
kosmos2 b686f
kosmos1 5aae2
kentriki 00920

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στην «καρδιά» της κυπριακής ΑΟΖ τουρκικό γεωτρύπανο - Απόφαση για να «τρυπήσουν» στο οικόπεδο 8

Συνεχίζει τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο η Άγκυρα, ανακοινώνοντας την αποστολή του γεωτρύπανου Γιαβούζ αυτή την φορά νότια της Κύ...