Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! Εικόνες ντροπής στα σύνορά μας – βούλγαροι ελέγχουν τα διαβατήρια στον Προμαχώνα Σερρών

ΑΙΣΧΟΣ! Εικόνες ντροπής στα σύνορά μας – βούλγαροι ελέγχουν τα διαβατήρια στον Προμαχώνα Σερρών

Σύμφωνα με καταγγελίες Πολιτών, τραγική και ενδεικτική της εθνικής κατρακύλας είναι η εικόνα που παρουσιάζεται στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Προμαχώνα Ν. Σερρών.
Στα πλαίσια των συμφωνιών μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας οι έλεγχοι διαβατηρίων θα πρέπει να διεξάγονται στην μια πλευρά των συνόρων (στην προκειμένη περίπτωση από μικτά τμήματα Ελλήνων και Βουλγάρων τελωνειακών). Ωστόσο, βλέπουμε μάλλον να επικρατεί η τραγική κατάσταση τον έλεγχο στην ελληνική πλευρά των συνόρων να τον διεξάγουν σχεδόν αποκλειστικά βούλγαροι τελωνειακοί, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο, με τους Έλληνες τελωνειακούς να εμφανίζονται σαν … αλεξιπτωτιστές, προφανώς κατόπιν εντολών ανωτέρων τους. Με άλλα λόγια, η Ελλάς βρίσκεται στο έλεος βουλγάρων αστυνομικών και κάθε λογής εγκληματικό στοιχείο μπορεί να αλωνίζει ανενόχλητα! Αίσχος και ντροπή, γραικύλοι του «συνταγματικού τόξου»! 

- See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/1152#sthash.EXeBvG4F.pujfByNF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...