Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ρεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση Μνήμης για τους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές


Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ρεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση Μνήμης για τους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές

η Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η Χούντα Σαμαρά. Ένας άλλος Συναγωνιστής γλιτώνει από θαύμα, ενώ ο Αλέξανδρος Γέροντας ύστερα από δεκάδες χειρουργεία νικά τον θάνατο!Ένα χρόνο μετά στο σημείο θυσίας των δύο Ηρώων χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές απέτισαν φόρο τιμής με την γαλανόλευκη στα χέρια! Παρά τους αποκλεισμούς και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των αναρχοκομμουνιστών που προσέβαλαν την Μνήμη των νεκρών χιλιάδες Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Μάνο όπως τους αρμόζει.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιαχή ΑΘΑΝΑΤΟΙ και τηρήθηκε ενός λεπτού απόλυτης σιγής. Στην συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, όπου άπαντες προσευχήθηκαν για την ανάπαυση των ψυχών.
Η σεμνή τελετή συνεχίστηκε με ομιλίες Συναγωνιστών. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου 2013, τονίζοντας πως έναν χρόνο τώρα οι Αρχές δεν έχουν κάνει τίποτε για την σύλληψη των δραστών.
Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως ο Γιώργος και ο Μάνος είναι παρόντες, καθώς δεν γίνεται ποτέ να τους ξεχάσουμε! Με το αίμα τους πότισαν το δένδρο της Ελευθερίας μέχρι να απελευθερωθεί και η Πατρίδα μας!
Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου τόνισε πως η θυσία των Ηρώων μας έδωσε στις καρδιές δύναμη για Αγώνα, στις ψυχές μας θάρρος για ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και στο μυαλό μας την πεποίθηση της Δικαίωσης. 
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης δήλωσε πως η θυσία των δύο Συναγωνιστών μας μας εναποθέτει το βαρύ φορτίο να συνεχίζουμε τον Αγώνα για τα Πιστεύω τους, την αγάπη για την Ελλάδα, την Ελευθερία και τα Ιδανικά της Φυλής. Έχουμε ιερή υποχρέωση να συνεχίσουμε με ψηλά τις σημαίες μέχρι την τελική νίκη.
Η μεγαλειώδης και κατανυκτική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giwrgos-fountoulhs-manwlhs-kapelwnhs-parontes-fwtoreportaz-apo-thn-megaleiw#ixzz3HuN9zlry

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη! Ευρωβαρόμετρο: Χρυσή Αυγή 8,7%, ΕΛΑΜ 11% - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένα κυνήγι μαγισσών για μισό και παραπάνω αιώνα δεν απέδωσε καρπούς στις κυρίαρχες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος, σε αυτούς, που απ...