Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Η δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας μέσα στο Ελληνικό έδαφος -και ιδιαίτερα στη Θράκη- είναι γνωστή και πάρα πολλές φορές έχει καταγγελθεί. Το τελευταίο διάστημα, όμως, αυτή η δράση έχει ξεφύγει κατά πολύ, αφού η δραστηριότητα των πρακτόρων είναι πλέον φανερή και έχει επεκταθεί στην σωρηδόν στρατολόγηση Ελλήνων μουσουλμάνων νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατορθώσαμε να διασταυρώσουμε, έχουν δημιουργηθεί πυρήνες μουσουλμάνων σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Η μεγαλύτερη δραστηριότητα των μουσουλμανικών – ισλαμικών αυτών πυρήνων συναντάται σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στις φοιτητικές εστίες, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας κατορθώνουν να δημιουργούν χώρους συνάθροισης και εκπαίδευσης (περί του Ισλάμ) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων.

Οι πληροφορίες μας αναφέρονται με ιδιαίτερη έμφαση στην δράση που έχει αναπτυχθεί στο Πανεπιστήμιο της Λάρισας, όπου μέσα σε δωμάτιο Έλληνα μουσουλμάνου φοιτητή έχει δημιουργηθεί χώρος προσευχής, ιερο-διδασκαλίας. Σαν αποτέλεσμα, Έλληνες μουσουλμάνοι φοιτητές μετατρέπονται σε φανατικούς ισλαμιστές φονταμενταλιστές…!


Οι ίδιες σαφέστατες (και διασταυρωμένες) πληροφορίες μας αναφέρονται σε ομάδα Πακιστανών λαθρομεταναστών που εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν να πλησιάσουν και να διεισδύσουν στην μικρή φοιτητική κοινότητα Ελλήνων μουσουλμάνων που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο της Λάρισας.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό (άλλες φορές με Πακιστανούς και άλλες φορές με Αφγανούς, Ιρανούς ή Ιρακινούς λαθρομετανάστες – μέντορες ιεροδιδασκάλους) συναντάται και σε Πανεπιστήμια της υπόλοιπης χώρας…

Μέχρις αυτού του σημείου ίσως και να μην δημιουργείται κάποιο ιδιαίτερο θέμα παράνομης δραστηριότητας, αν και η δημιουργία - τροποποίηση δωματίων φοιτητικών εστιών σε χώρους συνάθροισης για την τέλεση θρησκευτικών υποχρεώσεων ή σε χώρους θρησκευτικής διδασκαλίας σε νέους Έλληνες μουσουλμάνους, ίσως και να αποτελεί παραβίαση των όρων παραχώρησης (εκ μέρους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και εν γένει του Ελληνικού Δημοσίου) στέγης και διατροφής των συγκεκριμένων νεαρών μουσουλμάνων…

Το παράξενο του όλου θέματος είναι πως «ξαφνικά» κάποιοι μουσουλμάνοι προσφέρουν στους νεαρούς μουσουλμάνους (σπάνια επιλέγονται νεαρές μουσουλμάνες) δωρεάν τριήμερα ενημέρωσης και θρησκευτικού προσκυνήματος στην Κωνσταντινούπολη. Στην εκεί διαμονή (με πληρωμένα όλα τους τα έξοδα) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων, τους γίνονται προτροπές ώστε να τελειώσουν γρήγορα τις σπουδές τους στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακές σπουδές στην Τουρκία…!

Ξαφνικά, δηλαδή, η θρησκευτική λατρεία μεταβάλλεται σε κάτι διαφορετικό, το οποίο στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών ονομάζεται «στρατολόγηση πρακτόρων». Έτσι απλά, η Τουρκία (μέσω ανθρώπων Πακιστανικής, Ιρανικής, Ιρακινής ή Αφγανικής καταγωγής που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση με το τουρκικό κατεστημένο και τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος (αλλά στην πράξη δείχνουν να είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτές), αλλά η δράση τους αποδεικνύει πως λειτουργούν ως πράκτορες της Άγκυρας και χρησιμοποιούν το πάγιο «κόλπο-όπλο» προσέγγισης, που είναι το Ισλάμ) παρεμβάλλεται και προσφέρει κίνητρα σε νέους που έχουν αρχίσει να εισπράττουν έμπρακτα οφέλη από την Ελλάδα και έχουν μπει σε διαδικασία αφομοίωσης ενός διαφορετικού τρόπου ζωής από ότι προτείνει ή επιβάλει το Ισλάμ.

Και τι πρόκειται να συμβεί εάν αυτά τα νέα παιδιά (Έλληνες μουσουλμάνοι που κατάγονται αποκλειστικά από την Ελληνική Θράκη) γίνουν υποχείρια (μέσω του Ισλάμ και του φανατισμού σε αυτό) μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας; Μπορεί κανείς να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος, όταν διαπιστώνει πως η Άγκυρα κινείται προς την κατεύθυνση προσέγγισης και εκπαίδευσης ανθρώπων υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με τη «βοήθεια» του Καλλικράτη μπορούν να μετατραπούν σε ωρολογιακές βόμβες τόσο για τις τοπικές κοινωνίες της Θράκης, όσο και στο αυτοδιοικητικό σύστημα (βλ. Καλλικράτης) που έχει εισαχθεί και το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί πως δημιουργεί (και δεν λύνει) πλείστα όσα προβλήματα στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας; Προφανώς κανείς από την κυβέρνηση των Αθηνών δεν μπορεί να κατανοήσει το πρόβλημα, αφού έχει επιλεχθεί η πολιτική των ήπιων τόνων (έτσι ονομάζεται η μη πολιτική δράση) και η γενικότερη πολιτική της τακτικής υποχώρησης έναντι οιονδήποτε προκλήσεων...

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, από την Ελληνική πλευρά δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση στην «επιθετική» αυτή ενέργεια των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Το Αθηνοκεντρικό κράτος βρίσκεται σε μόνιμη στάση παρακολούθησης των δραματικών εξελίξεων στην Θράκη, φτάνοντας μάλιστα μερικές φορές και στο τραγικό σημείο να δηλώνει πως δεν γνωρίζει τα γεγονότα… (αυτή την απάντηση έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντή σχετικά με επίσκεψη στη Θράκη αρχηγού εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας)!

Εν κατακλείδι, η δημιουργία φονταμενταλιστικών ισλαμικών πυρήνων αποτελεί μία σαφέστατη απειλή (και όχι μόνο για την Θράκη), αφού λίαν προσφάτως ο εκπρόσωπος εθνότητας λαθρομεταναστών στην πολυπολιτισμική Αθήνα δεν δίστασε να δηλώσει:
"Αν η πολιτεία εξακολουθεί να κωφεύει στα αιτήματά μας, να αγνοεί την κατάσταση των μεταναστών και να τους εγκαταλείπει στην εξαθλίωσή τους, το δικό μας κίνημα "αγανακτισμένων" που έρχεται, δεν θα είναι ανώδυνο. Μπορεί να χυθεί αίμα, σας το λέω..."
Συνεργάστηκαν:
Μαρία Σταματιάδου (δημοσιογράφος)
Όμηρος Φωτιάδης (Αναλυτής Γεωπολιτικής)

Πηγές:

Περιοδικό Αντιφωνητής
Εφημερίδα "Τα Νέα της Ροδόπης"
Εφημερίδα "Χρόνος"
Ιστολόγιο "Τουρκικά Νέα"
Ιστολόγιο "Προξενείο Stop"
Ιστολόγιο Παρατηρητήριο Τουρκίας
Ιστολόγιο Αβόλευτος
Ιστολόγιο Ramnousia
Ιστολόγιο ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...