Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΚΕΨΟΥ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ...ΑΚΟΜΑ



Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα πάντα είναι ελεύθερα. Aπό την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία. Tο μόνο πράγμα που βρίσκεται εκτός νόμου είναι ο αληθινός Εθνικισμός. Αυτή η «ακραία» ιδεολογία όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί, διώκεται ποινικά σε πολλές χώρες του «αθώου» αυτού κόσμου με την δικαιολογία ότι προωθεί ιδέες μίσους. Σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, που κουμάντο κάνουν οι κεφαλαιοκράτες ανεβάζοντας στα ύψη κάθε υλικό αγαθό και δαιμονοποιόντας την κάθε ιδεολογία.
Το ίδιο και στην Κύπρο, όλα νόμιμα. Κανείς δεν διώκεται, από τους λαθρομετανάστες μέχρι τους ξένους κατασκόπους που κυκλοφορούν ελεύθεροι στις γειτονιές της πατρίδας μας. Αυτό που διώκεται όμως, είναι το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα αυτού του τόπου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που με την πρωτόγνωρη για τα Κυπριακά δεδομένα δράση του έχει καταστεί ως ένα μεγάλο αγκάθι στους εξουσιαστές της επαναπροσέγγισης και του αφελληνισμού της Κύπρου. Στα 3 χρόνια παρουσίας μας στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου αναδείξαμε το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης, αντιδράσαμε με αγώνα στον δρόμο και όχι με λόγια στους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν μας πτόησαν οι συλλήψεις και οι επιθέσεις, αντιθέτως μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς.

Πολλοί λένε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελείται από νεαρούς ανεγκέφαλους που χτυπούν μετανάστες. Ξεκάθαρος ο σκοπός τους, να απομακρύνουν τον απλό κόσμο, που θέλει μια αληθινή αλλαγή σε αυτό τον τόπο, από το κίνημα μας. Δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος βλέπει ποιοι αποτελούν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Στο κίνημα μας θα βρεις μαθητές, φοιτητές, άνεργους, εργάτες, επιστήμονες. Θα βρεις όλους αυτούς που δεν αντέχουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας και εντάχθηκαν σε ένα αγνό πολιτικό κόμμα για να φέρουμε επιτέλους την αλλαγή σε αυτό τον τόπο.

Αγνόησε τους όλους αυτούς, άνοιξε τα μάτια σου και δες ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που αντιστέκονται, ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε για μια Κύπρο Ελεύθερη, για μια Κύπρο Ελληνική. Στην «δημοκρατική» κοινωνία στην οποία ζούμε έχεις το δικαίωμα ακόμα να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιο δρόμο θες να ακολουθήσεις. Εμείς θα είμαστε για πάντα εκεί. Το καθήκον κάθε Εθνικιστή είναι να υπερασπίζεται την Πατρίδα του και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε εναντίον των εχθρών του Έθνους.

Σε καλούμε και εσένα να ενταχθείς στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), σε καλούμε να αγωνιστείς μαζί μας για να μην περάσει κανένα προδοτικό σχέδιο και για να μείνει η Κύπρος Ελληνική. Σ’αυτό τον αγώνα δεν έχει σημασία ποιος είσαι, δεν έχει σημασία το όνομα και το επάγγελμα σου, είσαι απλά ένας Συναγωνιστής. Είσαι ένας από εμάς, ένας από αυτούς που θα δώσει την μάχη μέχρι την τελική νίκη.


ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ...ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...