Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Συναγωνιστές εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές συνηθίσαμε μια ζωή να παλεύουμε με τις θύελλες και τις καταιγίδες. Μάθαμε να κολυμπάμε κόντρα στο ρέμα. Επιλέξαμε  γενναίοι από την φύση μας να γκρεμίσουμε το σαθρό πολιτικό κατεστημένο αυτού του τριχοτομημένου τόπου, το αγγλόδουλο και τουρκοπροσκυνημένο. Αποφασίσαμε να πορευτούμε με το κεφάλι ψηλά ως άντρες ελεύθεροι, ως ωραίοι Έλληνες και όχι ως σκλάβοι που φέρουν τις χρυσές αλυσίδες της ανοχής και της συνδιαλλαγής.  

Διαλέξαμε να μην λερώσουμε τον νου με την αμφιβολία και το ψέμα των μαζανθρώπων. Σε μια κοινωνία ωφελιμισμού, τομαρισμού και τραγικού βολέματος δεν γλείψαμε ποτέ κανένα.

Σε ενα κράτος διαπλοκής και προώθησης των ημετέρων δεν ενταχθήκαμε σε πολιτικούς σχηματισμούς που συναλλάσονται με το οικονομικό κατεστημένο και την δικτατορία των χρηματανθρώπων. Βαδίσαμε το μοναχικό μονοπάτι του μεγάλου εσωτερικού πολέμου, ταυτόχρονα διεξάγοντας τον εξωτερικό πόλεμο με τους πολυάριθμους εχθρούς και τους επιτήδειους ουδέτερους. 

Περάσαμε τα γεφύρια διχως γυρισμό με μια φωτιά να καίει στα μάτια μας. Με μια φωτιά να ατσαλώνει την απόφασή μας για την τελική νίκη. Γεμίσαμε τα στήθια μας με τον καθαρό άνεμο της αφύπνισης στα ψηλά βουνά του χρέους. Λίγοι αλλά αποφασισμένοι. Μετρημένοι αλλά αδιάλλαχτοι.   

Ο δρόμος του Εθνικιστή είναι η θυσία. Η αποστολή του είναι η νίκη και ο θάνατος,το γκρέμισμα των οχλοκρατών,η παράδοση στην πυρρά των δειλών και των φαύλων.Το σύστημα μας θέλει ζωντανούς νεκρούς, κλεισμένους σε υπόγεια, απομονωμένους από τον λαό,  περιθωριοποιημένους, δακτυλοδειχτούμενους. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη.   

Μαζί με τον λαό μας θα γκρεμίσουμε το ψέμα τους. Στα οδοφράγματα του χρέους και της απόφασης,στα άπαρτα κάστρα της τιμής θα υψωθούμε πέρα από όρια και φραγμούς. Γιατί έτσι πρέπει.γιατί το οφείλουμε σε αυτούς που έφυγαν και σε αυτούς που θα ρθουν.

ΙΑΚΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...