Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Έρχονται νέα τούρκικα σήριαλ, με την σφραγίδα του υπουργείου «πολιτισμού»


Σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα δύο νέα τούρκικα σήριαλ ετοιμάζονται, υποστηριζόμενα από το Ελληνικό(;) και το Τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού.
Για το ένα ήδη έχει αποφασιστεί το όνομα και το γεγονός ότι τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν στην Κωνσταντινούπολη και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα, ενώ τα σχέδια για το δεύτερο παραμένουν ακόμα άγνωστα. Έχει δε ήδη αποφασιστεί ότι κάποιο Ελληνικό (;;) κανάλι θα μεταδίδει την σειρά ταυτόχρονα με το Τουρκικό TRT, ενώ Τούρκοι και Έλληνες (;;) celebrities θα παρελάσουν από το «σανίδι».
Οι συντελεστές των εν λόγω σειρών προσπαθούν ήδη να εξασφαλίσουν την συνεργασία των ηθοποιών που είναι ήδη γνωστοί στην Ελλάδα, από προηγούμενες τουρκικές σειρές που έχουν ήδη προβληθεί στην Ελλάδα.
Η προπαγάνδα περί «Ελληνοτουρκικής φιλίας» καλά κρατεί και αποδεικνύεται ότι «λεφτά υπάρχουν» για την προβολή τέτοιου είδους προπαγάνδας, όταν ακριβώς την ίδια στιγμή η Τουρκία προκαλεί και απειλεί ελεύθερα και αδιάντροπα. Οι εν Ελλάδι κυβερνώντες κωφεύουν ηθελλημένα σε όλα αυτά προκειμένου να περάσουν τις διεθνιστικές ιδεολογικές τους αγκυλώσεις. Τα παραπάνω θα μπορούσαν να εξηγηθούν άνετα αν στην Ελλάδα ήταν εγκατεστημένη μια φιλοτουρκική (εμμέσως λόγω φιλοαμερικανισμού ή αμέσως) κυβέρνηση, η οποία μέσω αυτής της προπαγάνδας θα προσπαθούσε να προετοιμάσει τον Λαό για μια επερχόμενη νέα Τουρκοκρατία. Βρε λες;
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...