Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;


ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ... επειδή δεν έδιναν την κόρη τους γυναίκα σε νεαρό Τούρκο!!!

Πρακτορείο ΙΗΑ 19-8-2011
Σε δασική περιοχή του οικισμού Καϊνακλάρ του Μπουτζά της Σμύρνης βρέθηκαν τα πτώματα δύο γυναικών. Γνωστοποιήθηκε πως τις σκότωσαν κόβοντας τους τον λαιμό και ότι πρόκειται για δύο τουρίστριες που έκαναν διακοπές στοΚουσάντασι.Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν η Ιρλανδή Σάνον Γκράχον επιστρέφοντας από βόλτα με πλοίο δεν μπορούσε να βρει την μητέρα της Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον. Η Σάνον Γκράχον μη μπορώντας να βρει την μητέρα της προσέφυγε στην αστυνομία. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ανέκρινε τον 17χρονο σερβιτόρο Ρετζέπ Τ. με τον οποίο η νέα κοπέλα Σάνον Γκράχον είχε συνάψει σχέση. 

Ο Ρετζέπ Τ. που είχε σχέση με την 15χρονη Σάνον Γκράχον ομολόγησε την δολοφονία. Ανέφερε ότι με την πρόφαση πως δήθεν θα τις έκανε βόλτα, πήρε την Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον –που ήταν ενάντια στο να παντρευτούνε- και την φίλη της Κέιτ Γουίνς Μόρε που είχε έρθει μαζί της για διακοπές, τις πήρε με τον ταξιτζή Μ.Κ. από το Κουσάντασι και τις πήγε στην Σμύρνη.

Εκεί πήγαν ως το μαγαζί του πατέρα του, του Ε. Τ. όπου και πήρε το αυτοκίνητο του. Από εκεί λέγοντας πως δήθεν θα τις κάνει βόλτα, ανέβασε τις Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον και την Κέιτ Γουίνς Μόρε και τις πήγε σε δασική περιοχή του Καινακλάρ. Ομολόγησε λοιπόν ότι εκεί τις σκότωσε μαχαιρώνοντας τες και μετά γύρισε στο Κουσάντασι.
ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Η νέα κοπέλα που είχε σχέση με τον Ρετζέπ Τ. όταν έγινε αυτό βρισκόταν σε βόλτα με πλοίο. Μη μπορώντας να βρει την μάνα της όταν γύρισε προσέφυγε στην αστυνομία και τότε αποκαλύφθηκε το γεγονός. Συνάδελφοι του Ρετζέπ από την δουλειά ανέφεραν ότι κινούνταν ύποπτα λέγοντας πως ¨ Ο Ρετζέπ όταν γύρισε ήταν πολύ διαφορετικός. Για κάποια ώρα κάθισε αμίλητος. Αργότερα άλλαξε τα ρούχα του, τα έβαλε σε μια σακούλα και τα πέταξε. ¨

Έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ερευνώντας τα ρούχα του από τα σκουπίδια βρήκε λεκέδες από αίμα. Ο Ρετζέπ Τ. παραδέχτηκε το γεγονός και υπέδειξε που βρισκόταν τα πτώματα. Μετά την επιτόπια έρευνα τα πτώματα των δύο γυναικών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Σμύρνης. Μετά την αποκάλυψη του γεγονότος συνελήφθησαν ο Ρετζέπ Τ., ο πατέρα του Ε. Τ. , και ο ταξιτζής Μ. Κ.

Η ανάκριση τους στην στρατοχωροφυλακή συνεχίζεται.

http://tourkikanea.gr/2011/08/19/turism/#more-8808 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...