Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Εδώ με γνώμονα την αλήθεια και μόνον αυτήν βλέπουμε με μεγάλη απόγνωση που οδηγούμεθα.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει αναλάβει στα χέρια του τις τύχες του ελληνισμού της Κύπρου αλλά με τα έργα του και με την καθοδήγηση του ακελ γίνονται μεθοδεύσεις για την τουρκοποίηση μας τον αφανισμό μας με αντάλλαγμα ώστε στην νέα συμφωνία το ΑΚΕΛ να έχει ωφελήματα στην υπό τουρκική διακυβέρνηση.

Είναι τυχαίο που είπε προτιμά Τούρκο πρόεδρο παρά  το 70% των Ελληνοκύπριων δεν το νομίζω διότι είναι αυτοί που κατάργησαν την ελληνική παιδεία ,την διάλυση της Εθνικής Φρουράς, την οργάνωση εδονητών στον τρομοκρατία των αγανακτισμένων πολιτών.
Είναι τυχαίο ότι συνέλαβαν άτομα από το χώρο του ΕΛΑΜ και μάλιστα τους κατηγορούν ψευδώς ότι εξύβρισαν αστυνομικό αλλά από τέτοιο πρόεδρο και οι υπό αυτού έτσι μάθανε να συμπεριφέρονται ανεύθυνοι ,κατασκευαστές ψευδών παραστάσεων ,για να μας φοβίσουν ή να μας τρομοκρατήσουν.
Με όλη την δύναμη που μας δίνει ο Θεός εμείς θα παραμείνουμε επί των προμαχώνων και από αυτή την έπαλξη θα μαχόμαστε υπέρ εστιών και βωμών είμαστε Έλληνες και θέλουμε να μείνουμε Έλληνες για αυτό και είμαστε στο ΕΛΑΜ .
Όλα τα σενάρια της τουρκοποιήσεως είναι κατανοητά εξαρτάται από εμάς του υπόλοιπους που έχουμε αξίες όραμα που θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν Ελληνικά χριστιανικά ορθόδοξα να δούμε τι μέλει γενέσθαι αν παράδειγμα ο χριστόφιας συνεργασθεί με τον αναστασιάδη όπως και με τον Τάσο που ήταν του όχι και τον έφαγαν αυτοί οι δυο ύπουλοι εχθροί.
Δεν είχαν μυστικές συμφωνίες άραγε αλλά στα εθνικά μνημόσυνα εκφωνούν πύρινους λόγους και άλλα επί των διαπραγματεύσεων.Βλέπετε είναι η συμπαιγνία τους που πολύ φοβάμαι την ύπαρξη σχεδίου αυτών για επιβολή του σχεδίου αννάν. Ως άνθρωπος που γνωρίζω τι θα πει θέατρο των πολιτικών λέγω ότι είναι η σκύλα από την μια και η Χάρυβδη από την άλλη άρα πρέπει να βρεθεί κοινός υποψήφιος που να στέκει στο ύψος των περιστάσεων.
Παίζονται πολλά και λέγονται πολλά εμείς του Ε.ΛΑ.Μ πιστεύω ότι πρέπει με την σύνεση που έχουμε να μην υποστείλουμε την σημαία μας με το νέο ήθος εις την πολιτική που φέραμε να βγούμε με αξιώσεις. 
Αν έχουμε κοινό υποψήφιο που είναι με τους σκοπούς ιδρύσεως μας τότε μόνον τον υποστηρίζουμε. 
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κρίσεως διότι τα κόμματα της βουλής θα κάνουν λίγο θέατρο αλλά στο τέλος θα τον υποστηρίξουν με λίγα ψίχουλα ανταλλάγματα που θα τους δώσει το ακελ όλοι θέλουν την διζωνική δικοινοτική διπεριφεριακή ομοσπονδία δηλαδή την τουρκοποίηση μας αργά ή γρήγορα και με την υπογραφή μας .
Έλληνα της νήσου Κύπρου από σένα εξαρτάται ΠΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ αλλά σκέψου γιατί όλοι είναι εναντίον του Ε.ΛΑ.Μ διότι είναι το μόνο κόμμα που έχει κρυστάλλινες θέσεις και το μόνο που τα μέλη του είναι αυτά που πιστεύουν στο καταστατικό τους ενώ τα άλλα κόμματα είναι για ψήφους που κυνηγάνε έτσι έχουν από ιδεολογία τους πάντες βλέπετε στο υπουργικό του καταστρόφια έλαβαν μέρος και από το ΔΗ.ΚΟ και από την ΕΔΕΚ  δυο και μάλιστα υπουργός αμύνης.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...