Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ


Η άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα εξαιτίας της ανικανότητας και φιλοχρηματίας των πολιτικών της ανάγκασε πολλούς Ελλαδίτες να έρθουν να ζήσουν και να εργαστούν στην Κύπρο.

Το γεγονός αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά διότι ο Ελληνισμός της Κύπρου δυναμώνει με περισσότερο Ελληνικό αίμα  και περισσότερη Ελληνική συνείδηση.

Καλωσορίζουμε τους Ελλαδίτες αδελφούς στο πολύπαθο νησί μας. Σε αυτόν τον τόπο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα σταθεί αρωγός βοηθείας σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη.
Να γνωρίζετε συμπατριώτες από την Ελλάδα πως οι άθλιοι κομμουνιστές θα κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν την αντιπάθειά τους. Θα σας ειρωνεύονται , θα υβρίζουν την καταγωγή σας , θα σας αποκαλούν ξένους και προδότες!

Μην διστάσετε φίλοι Ελλαδίτες να επισκεφθείτε τα κατά τόπους γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα σας συμπαρασταθεί στις όποιες δύσκολες στιγμές. Μπορείτε  να καταγγείλετε σε εμάς τα κρούσματα ανθελληνισμού που θα αντιμετωπίσετε.

Ενταχθείτε στην μεγάλη οικογένεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...