Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Κώστας Τσάκωνας: “Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!” - BINTEO




Πραγματικά απολαυστικός ήταν ο γνωστός κωμικός Κώστας Τσάκωνας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Εμφανώς καταπτοημένος από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο πολύ καλός ηθοποιός μίλησε μέσω skype στην τηλεοπτική ζούγκλα και είπε πολλές αλήθειες που πονάνε. Μερικές από αυτές μεταφέρουμε αυτούσιες:
- Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!

- Αν η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί, τότε ο Σαμαράς τι είναι; νεοναζιάρης...;
- Μία μέρα ήθελαν να αλλάξουν τα έπιπλα της βουλής και κάλεσαν τους υπαλλήλους. Μία καθαρίστρια λοιπόν είπε: "Εγώ πριν έρθω εδώ δούλευα σε οίκο ανοχής. Όταν το μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν αλλάζαμε τα έπιπλα. Τις π...νες αλλάζαμε!"
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό που δεν τολμούν να πουν τα τσοντοκάναλα και οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, το φωνάζουν οι απλοί άνθρωποι του λαού. "Όπου πάω για την Χρυσή Αυγή μιλάνε": στην ελληνική κοινωνία, στους χώρους εργασίας, στα καφενεία, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, παντού η Χρυσή Αυγή. Το Εθνικιστικό Κίνημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Όλοι μιλούν με θερμά λόγια για τον Λαϊκό Σύνδεσμο και την ίδια ώρα βρίζουν ολόκληρο το σύστημα της διαφθοράς, δηλαδή το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kwstas-tsakwnas-opou-paw-oloi-mou-lene-gia-thn-chrush-augh-binteo#.UdACVTs9IzM#ixzz2Xh3rbtvi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...