Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ!!! ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...



Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο Ευπάλιο της Φωκίδας. Οι ομάδες των αστυνομικών έχουν μαζί τους και ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές, που έχουν εντολή να ρίξουν στο «ψαχνό» αν οι άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί αντισταθούν και σηκώσουν για μία ακόμα φορά τα καλάσνικοφ που κρατούν στα χέρια τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε κάθε δρόμο της περιοχής υπάρχει μπλόκο είτε με περιπολικά είτε με συμβατικά αυτοκίνητα και γίνονται έλεγχοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή, ξενοδοχεία, μοναστήρια στάβλους μέχρι και εγκατελλειμένα σπίτια.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν έχουν εντοπίσει τους Αλβανούς δραπέτες, αλλά θεωρούν σίγουρο ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες, καθώς θεωρούν αδύνατο να έχουν καταφέρει να διαφύγουν, μετά τα όσα έγιναν χθες κατά τη διάρκεια του τελευταίου - μέχρι στιγμής τετ α τετ με τους κακοποιούς.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους, μέχρι να τελειώσει η επιχείρηση της αστυνομίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...