Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση αλληλεγγύης της ΕΔΟΝ στον τούρκικο λαό

Εκδήλωση αλληλεγγύης της ΕΔΟΝ στον τούρκικο λαό
Σε εκδήλωση αλληλεγγύης στον τούρκικο λαό, που διοργάνωσε το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, συμμετείχε η ΕΔΟΝ την περασμένη Παρασκευή. Για να είμαστε ειλικρινείς το γεγονός αυτό δεν μας προξενεί καμία έκπληξη. Η συγκεκριμένη παράταξη "νεολαίας" έχει δώσει αμέτρητα δείγματα ανθελληνισμού και εθνικής μειοδοσίας κατά τη διάρκεια της τραγικής ύπαρξής της. Μάλιστα από τις φωτογραφίες δεν φαίνονται περισσότεροι από 50 θλιβεροί τύποι, και μεταξύ αυτών τα έμμισθα στελέχη της ΕΔΟΝ.

Δεν είδαμε "τα παιδιά των κομμουνιστών" να δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν οι πραιτοριανοί του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ψέκαζαν με χημικά και χτυπούσαν διαδηλωτές κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών εκδηλώσεων πριν από δύο χρόνια. Πού ήσασταν τότε κύριοι; Τότε δεν είχατε αντικυβερνητικές τάσεις; Τότε δεν καταπιεζόταν ο λαός; Η μόνη διαφορά ότι οι εκδηλώσεις τότε ήταν ενάντια στον "πατερούλη" σας που φέρει ασήκωτες ευθύνες για τον θάνατο 13 ανδρών.
Ως Έλληνες Εθνικιστές δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να δείξουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον τούρκικο λαό. Είναι ο ίδιος λαός που έχει προκαλέσει αμέτρητες συνέπειες στο λαό μας. Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα. Μεταξύ αυτών είναι το λιντσάρισμα των Ελλήνων της Σμύρνης τον Αύγουστο του 1922 και των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης τον Σεπτέμβριο του 1955. Είναι οι ίδιοι που από το 1955 δολοφονούσαν άγρια εκατοντάδες συμπατριώτες μας μέχρι να σταθούν στο πλάι των Τούρκων εισβολέων το 1974. Είναι αυτοί που από τότε κρατούν παράνομα τα σπίτια και τις περιουσίες των παππούδων μας.
Εάν εσείς ηθελημένα ή όχι έχετε ξεχάσει εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε. Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός στο νεκρό σώμα της αποχαυνωμένης ελληνικής νεολαίας, δεν πρόκειται να ξεχάσει και θα στέκεται πάντα πολέμιο στους εχθρούς του Έθνους μας. Η διαφορά μας με εσάς είναι ολοφάνερη σε κάθε παρουσία. Η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα που διακατέχει τους νέους Εθνικιστές καταδεικνύει και την ειλικρίνεια των προθέσεών μας και την αγνότητα της ιδεολογίας μας.
Οι νέοι της Κύπρου έχουν αντιληφθεί ποιοι είναι αυτοί που υπερασπίζονται πραγματικά της δίκαια της πατρίδας μας. Βασιζόμαστε στα υγιή ένστικτα των συμπολιτών μας να πλαισιώσουν τις γραμμές μας και να δώσουν μία τρανή απάντηση στους διάφορους απάτριδες διεθνιστές πως οι Έλληνες δεν ξεχνάνε. Πιστοί στις επιταγές των προγόνων μας και αντιλαμβανόμενοι την βαριά κληρονομιά που μας έχουν αφήσει, ετοιμάζουμε ένα ακόμη πιο μάχιμο μέλλον που δεν μπορεί να έχει παρά μόνο ένα σκοπό: την απελευθέρωση της Κύπρου, αναπόσπαστο κομμάτι μίας μεγάλης και ανεξάρτητης Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...