Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Χιλιάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Νίκης: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

\



Μεγαλειώδης ήταν πάλι, ακόμα μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η πανηγυρική πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη στις Εθνικές εκλογές. Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη:



Χιλιάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Νίκης: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!
Μεγαλειώδης ήταν πάλι, ακόμα μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η πανηγυρική πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη στις Εθνικές εκλογές. Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής που επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή αμέσως μετά την περσινή μεγάλη εκλογική νίκη δεν κέρασε τα φερέφωνα της διαπλοκής, αλλά βροντοφώναξε σε όλο τον Ελληνικό Λαό: "Εγέρθητι"! Τόνισε ακόμη πως τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου πυκνώνει ο ανθός της Ελληνικής κοινωνίας, η νεολαία που θέλει να αγωνιστεί για τις Ιδέες και τα Ιδανικά της Ελληνικής Φυλής.
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των Εθνικιστών της Αχαΐας, τονίζοντας πως εδώ και ένα χρόνο τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" απεργάζονται μάταια σχέδια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.
Δυναμικό χαιρετισμό απηύθυναν οι Συναγωνιστές Νίκος Μίχος και Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος επισήμανε την ηθική σήψη των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων, απέναντι στους οποίους στέκεται με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μόνο η Χρυσή Αυγή. 
Ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος έδωσε μια απάντηση στον λαθροδήμαρχο Μπουτάρη, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως όχι μόνο η Θεσσαλονίκη, αλλά όλη η Ελλάδα ανήκει στην Χρυσή Αυγή.
Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, αφού ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές για την μάχη που δίνουν, τόνισε πως μέσα σε ένα χρόνο η Χρυσή Αυγή πέτυχε παρά πολλά και εκτός από το να πολλαπλασιάσει τα ποσοστά της, θα συνεχίσει να δίνει τον Αγώνα για Ελλάδα και Εθνικισμό. 
Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος υποσχέθηκε πως οι Χρυσαυγίτες θα πραγματοποιήσουν την προτροπή του Ελληνικού Λαού προς Εμάς: Δεν θα αλλάξουμε ποτέ!
Ο συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος μίλησε για την τάξη και την πειθαρχεία, από την οποία διέπεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που είναι εχέγγυο της Νίκης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι η κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής με το ογκώδες έργο της τάραξε τον ναό της ανομίας.
Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι προσωρινό φαινόμενο, όπως πολλοί εχθροί μας ονειρεύονται, αλλά θα είναι εδώ για πολλά χρόνια για το δίκαιο των Ελλήνων μέχρι την τελική Νίκη.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τον συνεχιζόμενο απροσκύνητο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών που αποδεικνύει πως η Πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά.
Ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός τόνισε πως το μεγαλύτερο επίτευγμα της Χρυσής Αυγής είναι οι χιλιάδες υπερήφανες Ελληνικές σημαίες που ανεμίζουν από άκρη σε άκρη σε όλη την υφήλιο.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπως τα ομολογούν όλα τα διεθνή μέσα που είναι πάνω από 20%.
Για αυτό μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά! Επόμενος πολιτικός στόχος των Ελεύθερων Ελλήνων Εθνικιστών είναι να διοικήσει τους μεγάλους δήμους, Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν.
Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!
Τέλος, προβλήθηκε βίντεο με την παρουσία και την δράση της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chiliades-ethnikistes-esteilan-to-mhnuma-ths-nikhs-tolmhste-na-kanete-eklog#.Ub2GYec9IzM#ixzz2WN1nGRyy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...