Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ομιλία για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) στην Τ.Ο. Λεμεσού

Ομιλία για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) στην Τ.Ο. Λεμεσου
Την Παρασκευή 14.6.2013 στα Πολιτικά Γραφεία της Τ.Ο. Λεμεσού, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Στράτο Καρανικολάου για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ). Αναφέρθηκε στον ρόλο που είχαν σε σημαντικά γεγονότα, όπως την τουρκική εισβολή το 1974, τους αγνοούμενους αλλά και τα Ίμια. Τόνισε ότι η ΕΥΠ δουλεύει με σοβαρότητα και για αυτό τον λόγο παρακολουθούσαν με μεγάλη επιτυχία τους τούρκους έχοντας φοβερά αποτελέσματα.

Το Καλοκαίρι του 1974 η ΕΥΠ είχε συλλέξει πολλές πληροφορίες για πιθανότητα τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Τα στοιχεία που είχαν συλλέξει όμως δεν αξιολογήθηκαν ορθά, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Καθοριστικό ρόλο όμως έπαιξε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, ο οποίος πούλησε την Κύπρο για να γίνει πρωθυπουργός.
Το 1991 η ΕΥΠ είχε πληροφορίες για αγνοούμενους, που ήταν φυλακισμένοι στην τουρκία. Έτσι είχε στήσει σχέδιο απόδρασής τους, όμως έγινε για άλλη μια φορά προδοσία, αυτή την φορά από τον έτερο Νεοδημοκράτη Μητσοτάκη, ο οποίος ενέδωσε σε μια ύπουλη κίνηση του Ισραήλ. Οι εβραίοι είπαν πως θα στηρίξουν αυτή την επιχείρηση μόνο αν η Ελλάδα αναγνωρίσει το Ισραήλ σαν κράτος, όμως φάνηκαν αναξιόπιστοι προδίδοντας την αποστολή στους πάντοτε στενούς συνεργάτες, τους τούρκους, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η προσπάθεια απελευθέρωσης των αγνοουμένων.    
Η τρίτη αναφορά στη ΕΥΠ είχε να κάνει με τα Ίμια. Όταν ο αρχηγός της, είχε ζητήσει από τον Σημίτη ακρόαση την ημέρα πριν την τουρκική απόβαση στα Ίμια, ο οποίος φυσικά του αρνήθηκε. Η ΕΥΠ γνώριζε μήνες πριν, τις τουρκικές κινήσεις και ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης οι οποίοι έμειναν αμέτοχοι. Έπειτα η ΕΥΠ είχε εκτελέσει με επαγγελματικό τρόπο όλους τους τούρκους αξιωματικούς που συμμετείχαν στα γεγονότα των Ιμίων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Βλέπουμε λοιπόν με αυτά τα λίγα περιστατικά τον επαγγελματισμό της ΕΥΠ, η οποία με σοβαρότητα εκτελεί τις υποχρεώσεως της στο έπακρο, όμως, ως συνήθως οι προδότες πολιτικάντηδες που κυβερνούν την Ελλάδα είναι ανεπαρκείς και υποδουλωμένοι στον διεθνείς Σιωνισμό, ακολουθούν μόνο τις ανθελληνικές εντολές των ξένων.   
   Τ.Ο-ΛΕΜΕΣΟΥ521.06
Τ.Ο-ΛΕΜΕΣΟΥ6-21.06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...