Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ Η… ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ

kouloglou1

Καλώς τα… πουλάκια μας. Ένα-ένα τα πουλάκια, τσίου-τσίου, της πρώην ΕΡΤ, βγαίνουν αυτές τις μέρες στο σεργιάνι και πουλάνε… πνεύμα. Δε θα μπορούσε να λείψει ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου, ο οποίος από το… Νταχάου, όπου βρίσκεται με δαπάνες των Ελλήνων φορολογουμένων, εκφράζει τους… φόβους του ότι η Χρυσή Αυγή θα τον στείλει στη… Μακρόνησο, όταν θα… συγκυβερνήσει (!!!) με την ΝΔ. Ιδού τα κυριότερα σημεία από το παραλήρημά του:


«… Αυτές οι γραμμές γράφονται σε μια καντίνα στο στρατόπεδο του Νταχάου, όπου έχω βρεθεί γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ήταν οι παραβιάσεις των δημοκρατικών κανόνων με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέχρι ο μειοψηφικός Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία. Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν τρέφει αυταπάτες ότι από τις εκλογές που προκαλεί, αν δώσει το πράσινο φως η Μέρκελ, θα κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία. Υπολογίζει όμως να συμμαχήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν όχι κατ’ ευθείαν με την Χρυσή Αυγή λόγω των διεθνών αντιδράσεων, αλλά με κομμάτια που θα αποσπάσει από αυτήν. Ο συνήθως λαλίστατος Μιχαλολιάκος πήρε το μήνυμα, επικροτώντας ουσιαστικά το ολοκαύτωμα της ΕΡΤ και των ανθρώπων της… Διαφορετικά, αν το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά δώσουν ραντεβού με την Χρυσή Αυγή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο».
Μια σύντομη απάντηση:
1ον) Δεν πρόκειται να γίνουν στο άμεσο μέλλον πρόωρες εκλογές.
2ον) Ποτέ των ποτών δεν πρόκειται η Χρυσή Αυγή ή… «ένα κομμάτι της» – γιατί δεν υπάρχουν «κομμάτια» στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών – να συγκυβερνήσει με την ΝΔ! Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κόμμα (συνονθύλευμα) που υποστηρίζει ο Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ).
3ον) Ο σύντροφος Κούλογλου, ο οποίος «δούλευε» στην ΕΡΤ επί Σημίτη, Καραμανλή και Jeffrey, άρπαζε κάθε μήνα για δύο εκπομπές του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» 17.500 ευρώ (!!!) ενώ 7-8 χιλιάδες ευρώ έπαιρνε και η εταιρεία παραγωγής του για την εκπομπή «Θεματική Βραδιά». Είναι, λοιπόν, ο πλέον ακατάλληλος δια να ομιλεί για οτιδήποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...