Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Καταρρέει το τελευταίο ανάχωμα του συστήματος - Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών

Καταρρέει το τελευταίο ανάχωμα του συστήματος - Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών
Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει,από την μέρα που το ΕΥΡΩΚΟ υποστήριξε την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, το κόμμα των "πατριωτών" καταρρέει. Για να πούμε την αλήθεια και πολύ άντεξε. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές ιστοσελίδες πέραν των 600 μελών και στελεχών αναμένεται να αποχωρήσουν από το κόμμα.
Είναι φανερό πως ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου του ΕΥΡΩΚΟ αγανάκτησε από την κοροϊδία των ηγετών τους. Αυτοί που αποστασιοποιήθηκαν από το ΔΗΣΥ, δήθεν για την μη πατριωτική του στάση, έρχονται σήμερα και στηρίζουν τον "Yes-man". Ο κόσμος όμως τους πήρε χαμπάρι. Φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν ήθελαν τίποτα άλλο παρά μόνο να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω στις πλάτες του λαού φορώντας πατριωτικές κορόνες. Βλέποντας όμως πως το κόμμα τους καμία ελπίδα δεν έχει για περαιτέρω ανέλιξη αποφάσισαν να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο.

Ο ορισμός των επαγγελματιών πολιτικών εμφανίζεται στο τελευταίο ανάχωμα του συστήματος για την αντιμετώπιση του αληθινού Εθνικισμού. Η περίπτωση αυτή δεν μπορεί να μην συσχετισθεί με το φαινόμενο του ΛΑΟΣ στο ελλαδικό κράτος όπου μπροστά στο φάσμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή οτιδήποτε κάλπικο κατέρρευσε.
Είναι πλέον πασίδηλο πως οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν. Κατάφεραν τόσα χρόνια να ξεγελάσουν τον κόσμο. Εδώ και καιρό προειδοποιούσαμε για τέτοια φαινόμενα πατριδοκαπηλίας τύπου ΕΥΡΩΚΟ και "Συμμαχίας των Πολιτών". 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την αγνή φωνή της Εθνικής Αντίστασης. Τα δικά μας στελέχη είναι νέοι αμόλυντοι από τα πολιτικά δηλητήρια της εποχής μας. Καμία σχέση δεν είχαμε ή έχουμε με κόμματα που έφεραν την πατρίδα μας στο σημερινό άθλιο σημείο. Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, δεν μας ενδιαφέρουν οι ψήφοι. Ο δικός μας αγώνας έχει στόχο την απελευθέρωση της πατρίδας μας και αντλεί δύναμη από την Ιστορία και την άφθαρτη εθνική συνείδηση των συμπατριωτών μας. 
Η ώρα μας όμως έρχεται! Η ώρα που όλα τα κάλπικα και τα ψέματα θα καταρρεύσουν και στην πατρίδα μας θα ανατείλει μία Εθνικιστική δύναμη που θα φέρει την κάθαρση σε όλα τα επίπεδα της κυπριακής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...