Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Οι αρχές ενός ΕΛΑΜΙΤΗ

·         Επειδή ήρθε στην αντίληψη μας ότι τα κόμματα μας κήρυξαν ένα κατηγορητήριο ιδού κάποιες από τις αρχές μας.
ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ τα κόμματα της διαφθοράς κατηγορούν τους άλλους για να κρύψουν τα αίσχη τους. Ποιος παλαιά θα έλεγε ότι ακελ δήσυ είναι το ένα και αυτό κόμμα αλλά με διαφορετική όψη ώστε να ξεγελούν τους ψηφοφόρους τους που πιστεύουν σε ιδεολογίες;


·         Αλήθεια ποιες διακηρύξεις έκανε το ακελ δήσυ για το εθνικό; Κάποτε διαφωνούσαν, τώρα όμως στο ξεπούλημα της ελληνικής Κύπρου ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
·    Θα έρθουν να πουν για δήθεν δημοκρατία ψήφους και αρλούμπες διότι είναι γνωστό το τι ψυχολογικό πόλεμο κάνουν οι μισθωτοί αυτών των κομμάτων.
·      Τον έλεγχο στα ΜΜΕ και τις κατηγορίες που κάνουν σε αντιφρονούντες. Τα λαμόγια των κομμάτων υπόσχονται φούρνους και παξιμάδια. Θα μου πείτε θεμιτό. Εγώ θα πω όχι διότι η δημοκρατία λέγει για ισότητα, για ελευθερία σκέψεων, για γνώσεις που όπως καταλαβαίνεται είναι δημαγωγίες και λασπολογίες, εντυπώσεις των ισχυρών κομμάτων. Τυχαία παίρνουν τόσες ψήφους και το 1/3 των ψηφοφόρων απέχουν;
Ένας ΕΛΑΜΙΤΗΣ ανήκει στο Κίνημα όταν έχει εμπεδώσει μέσα του τις ακόλουθες αρχές: 
·        
Α) ακεραιότητα χαρακτήρα
Β)θάρρος, κουράγιο
Γ)σεβασμό
Δ)πειθαρχία
Ε)ανιδιοτέλεια
Στ)αφοσίωση.
Ζ)παράδειγμα προς μίμηση 

·  Ακεραιότητα χαρακτήρα είναι όταν κανείς άλλος από γνωστούς άγνωστους δεν μπορεί να του βρει ένα ψεγάδι και προσπαθεί πάντα να είναι κύριος των πράξεων του.
Θάρρος, κουράγιο είναι να έχει την ελληνική καρδιά των προγόνων του να προσπαθεί με τακτικές για το σύνολο των σκοπών του Εθνικισμού. Δειλία μέσα στην σκέψη του δεν υπάρχει.
Σεβασμός όπως θέλεις να σου συμπεριφέρονται έτσι και συ πρέπει να συμπεριφέρεσαι. Ποτέ δεν χρησιμοποιείς λέξεις ανήθικες, υποτιμητικές, είναι σαν να είσαι στο ιερό της εκκλησίας.
Πειθαρχία δεν είναι μόνο η απαίτηση το να θέλεις τυφλή υπακοή αλλά και το να δέχεσαι και συ εντολές είναι μια παλινδρομική αμοιβαία υποταγή, κατανόηση.
Ανιδιοτέλεια είναι κανείς να μην μπορεί να αποδείξει ότι έχεις συμφέρον σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Αυτό που θέλεις να γίνει, θέλεις να το κάνεις για το καλό του έθνους. Έχεις την Ελλάδα μέσα σου και αυτό σε καθοδηγεί!
Αφοσίωση είναι πόση αντοχή, επιμονή έχεις. Δεν εγκαταλείπεις τους στόχους σου και δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ, είσαι σε συνεχή αγώνα.
Παράδειγμα προς μίμηση.  Όπως θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι από αυτούς που τους θεωρούμε πρότυπα έτσι και εμάς ευάρεστο θα είναι και όχι αυτοσκοπός να μας έχουν οι άλλοι ως πρότυπα Δεν το επιδιώκουμε απλός έρχεται από μόνο του.
Έτσι βλέπω πως πρέπει ένας ΕΛΑΜΙΤΗΣ να είναι.Για αυτό και ξεχωρίζουμε από τα άλλα κόμματα του συμφέροντος και της μάσας.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...