Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η κινέζικη ..διαβολοημέρα!


Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκπαίδευση Κινέζων νεοσυλλέκτων οπλιτών για ειδικές δυνάμεις! 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση που έγινε στις αρχές του 2012, επελέγησαν 89 εθελοντές της γενιάς του '90 για να εκπαιδευτούν σε αντικείμενα ειδικών δυνάμεων, παρακολουθούμενοι και εκπαιδευόμενοι από ...109 παλαιούς, βετεράνους όπως αναφέρει το κινεζικό ρεπορτάζ!

Χωρίστηκαν σε τρία τμήματα, ανάλογα με τις φυσικές τους ικανότητες και ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα εκπαίδευσης 6 μηνών, προσαρμοσμένο στις δυνατότητές τους! 
Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής εβδομάδας, περνούν την ..διαβολοημέρα, που στην ουσία είναι η ημέρα της εβδομαδιαίας αξιολόγησης και σαφώς είναι πιο ζορισμένη από τις άλλες!

Στο τέλος της εξαμηνιαίας εκπαίδευσης, περνούν την διαβολοβδομάδα που είναι και το τελικό τεστ για το αν τελικά κάνουν για ειδικές δυνάμεις ή όχι. Συνήθως το 40% των υποψηφίων εγκαταλείπουν  την προσπάθεια γιατί δεν αντέχουν! Οι νέοι έχουν να διατρέξουν ανώμαλο έδαφος σε απόσταση 10 χιλιομέτρων με 20 κιλά φόρτο και να περάσουν άλλες 18 δοκιμασίες μέσα σε 3 ώρες, χωρίς νερό και ..τουαλέτα!

Αν περάσουν, γίνονται μέλη των ειδικών δυνάμεων!


Στο πεδίο βολής! Ή μάλλον στο σκοπευτήριο!



Εκπαίδευση στη σκόπευση! Προσέξτε την ψηφιακή στολή παραλλαγής και τα άρβυλα!


Εκπαιδευτική βολή με το κινεζικό τυφέκιο QBZ-95
Πάλη σώμα με σώμα


Η  διαβολοημέρα ξεκινάει ευχάριστα


Στιγμές απείρου ...κάλλους!

Η μέθοδος .."βαράτε" είναι πάντα αποτελεσματική!
Μετά ακολουθεί ατομική καθαριότητα!



Στέγνωμα!


Και λίγο ..κάπνισμα δεν βλάπτει!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...