Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

"OXI" από ΠΑΟ στην μετάδοση του τελικού από ΑΝΤ1!


Ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιανακκόπουλο, ο οποίος με μία ανακoίνωση που κυριολεκτικά "βγάζει φωτιές" όχι απλώς αρνείται την εκχώρηση της μετάδοσης του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος από τον ΑΝΤΕΝΑ, αλλά εμμέσως πλην σαφώς αποδομεί πλήρως την κυβερνητική αιτιολογία για τους λόγους κατεδάφισης της ΕΡΤ.

Ταυτοχρόνως υπαινίσσεται "πονηρούς λόγους" ότι βρίσκονται πίσω από το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης ("Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι "δωράκια" τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια!") δηλαδή εγκαλεί την κυβέρνηση ότι λειτουργεί υπερ ιδιωτικών συμφερόντων και για τον λόγο αυτό έκλεισε την ΕΡΤ.
Όταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας, πρόεδρος ενός μεγάλου συλλόγου λαμβάνει τέτοια θέση, καλό είναι στην κυβέρνηση να λαμβάνουν σοβαρά τις τοποθετήσεις του γιατί μόνο συνηθισμένο δεν είναι αυτό. Και σίγουρα κάτι δείχνει...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες -ομολογουμένως σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα του γραφειοκρατικού και αργοκίνητου δημοσίου τομέα- και μας άφησαν όλους άναυδους και ειδικώς σε ό,τι αφορά στη μετάδοση του 3ου τελικού των play offs, θα ήθελα να τονίσω τα εξής, απευθυνόμενος σε όλους τους αρμόδιους-υπεύθυνους της ελληνικής πολιτείας.
1. Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η τόσο αιφνιδιαστική απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αν και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι αυτή η λύση θα επιφέρει σημαντική βελτίωση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο που έχουμε οδηγηθεί. Ωστόσο, έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη, όπως ο κάθε Έλληνας, που στην παρούσα όμως δεν αφορά κανέναν άλλον πλην εμού.
2. Έχω κάθε δικαίωμα όμως σαν Έλληνας πολίτης πρώτα και σαν Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα, να απαιτώ την χρηστή διαχείριση των χρημάτων που εχει συνεισφέρει ο κάθε Έλληνας μέσω της ΕΡΤ και να ζητώ ο αγώνας να μεταδοθεί από την ΕΡΤ και μόνο!
3 Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι "δωράκια" τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια!
Καλώ τους ιθύνοντες να δώσουν εντολή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και μετάδοση του 3ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Αλλιώς, ζητώ ρητή δέσμευση ότι κανένας καναλάρχης δε θα βγάλει ούτε 1 ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού!».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...