Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Τουρκοπράκτορες τιμούν τη κατάκτηση της Θράκης στη Ροδόπη.

Ακόμη μία προκλητική εκδήλωση τουρκισμού, την οποία διοργάνωσε το προξενείο της Κομοτηνής, έλαβε χώρα στο ορεινό χωριό Χλόη, του νομού Ροδόπης. Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης των τουρκοφρόνων και των πρακτόρων της Άγκυρας, η κατάκτηση της Θράκης το 14ο αιώνα από τους Οθωμανούς!
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «σαράντα κουρμπάνια», διοργανώθηκε στις 16 Ιουνίου, στην ορεινή Ροδόπη. Σκοπός της διοργάνωσης, επίσημα, να τιμηθούν οι σαράντα πρώτοι οθωμανοί στρατιώτες οι οποίοι έπεσαν κατά την κατάκτηση της βυζαντινής Θράκης από τους ασιάτες εισβολείς, τον 14ο αιώνα. Ανεπίσημα, πρόκειται για τις λυσσασμένες προσπάθειες του τουρκικού προξενείου να εκτουρκίσει ολοκληρωτικά την αντιστεκόμενη στις κραυγές της Άγκυρας πομακική κοινότητα. Κι ενώ οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν στη Θράκη, λειτουργώντας ουσιαστικά ως κράτος εν κράτει, η ελληνική κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, αφήνοντας τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους στο έλεος της τουρκικής τρομοκρατίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο συνήθης ύποπτος, ψευτομουφτής Κομοτηνής, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο πολιτευτής με τη ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ και ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ, Ισμαήλ Χ. Μουσταφά. «Πατριωτικά» κόμματα αν μη τι άλλο, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, τα οποία όχι απλώς ανέχονται, αλλά ενθαρρύνουν τη διασπορά της τουρκικής προπαγάνδας σε ελληνικό έδαφος. Για τις αντιδράσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και του κράτους κατ’ επέκταση, είναι περιττό να κάνουμε λόγο. Άλλωστε για τους υποτακτικούς των διεθνών δανειστών, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, ενώ προέχει η οικονομική αφαίμαξη και λεηλασία του Ελληνικού Λαού, ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Η Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελληνική Πατρίδα, που απαιτεί το προφανές: το τέλος της αντεθνικής ανοχής και την εκδίωξη των τουρκοπρακτόρων από τη Θράκη μας!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkopraktores-timoun-th-katakthsh-ths-thrakhs-sth-rodoph#.Uc7a5zs9IzM#ixzz2Xbt11niE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...