Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση βιβλίου "Η Γη Των Ονείρων" στην Τ.Ο. Λεμεσού

Παρουσίαση βιβλίου "Η Γή Των Ονείρων" στην Τ.Ο. Λεμεσού
Την Παρασκευή 31.05.2013 στα Πολιτικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), της Τ.Ο. Λεμεσού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Στη Γη των Ονείρων", του Συναγωνιστή μας, Σωτήρη Ιωάννου.
Η Παρουσίαση ξεκίνησε από πρόλογο του Συναγωνιστή Στέλιου, αναφέρθηκε στην ανάγκη οι Εθνικιστές να μην παραμελούν το διάβασμα βιβλίων αφού μέσω των διάφορων βιβλίων θα ενταχθούν στην κοσμοθεωρία του Εθνικισμού.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σωτήρης Ιωάννου ο οποίος σύγκρινε τον ήρωα του έργου, με τους «εθνικιστές» του σήμερα, που αγαπάνε την πατρίδα τους μόνο στα λόγια και δεν κάνουν θυσίες για αυτήν. Εν συνεχεία, κατέρριψε τον πανηγυρικά μύθο πως οι πραγματικοί Εθνικιστές, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι αμόρφωτοι, αγράμματοι και δεν μπορούν να μιλήσουν σωστά, ενώ αντιθέτως, είναι νέοι με βαθιά γνώση της ιστορίας και είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Ανέφερε επίσης πως η συγγραφή του βιβλίου "Στη Γη των Ονείρων" δεν έγινε με σκοπό την προσωπική καταξίωση αλλά για την ανάδειξη του Εθνικισμού αλλά και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Ακολούθησε Ιστορική Αναδρομή για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, Από τον Συναγωνιστή Στράτο Καρανικολάου, όπου τόνισε την γενναιότητα του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου, αλλά και των υπολοίπων υπερασπιστών της Πόλης, που αν και μειονεκτούσαν αριθμητικά πάλεψαν σαν πραγματικοί Έλληνες μέχρι τον Θάνατο.
Παρουσιαση Βιβλιου 1
Ακολούθως ο Συναγωνιστής Στέλιος Νεάρχου με μια φλογερή ομιλία έθιξε το μείζων θέμα του Κυπριακού, μέσα από το πολυσέλιδο έγγραφο που έστειλε ο Ντάουνερ στον Ανα(ν)στασιάδη σχετικά με τις συγκλίσεις και αποκλείσεις των διαπραγματεύσεων της καταστροφικής διακυβέρνησης Χριστόφια. Μίλησε για τα ανθελληνικά σχέδια λύσης, τύπου Ανάν, που θέλουν με διάφορους τρόπους να μας πλασάρουν οι πολιτικάντηδες ανεξαρτήτου απόχρωσης. Καταλήγοντας τόνισε πως όλες οι προτάσεις-λύσεις ομοσπονδίας μας βρίσκουν, ως Έλληνες Εθνικιστές, κάθετα αντίθετους.
Παρουσιαση-Βιβλιου-2
Η Τ.Ο. Λεμεσού είχε την τιμή για ακόμη μια φορά να φιλοξενήσει από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή της Τ.Ο. Ν.Σερρών, Θεόδωρο Τζαμπαζή. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην φίμωση που δέχονται τα δύο Εθνικιστικά κινήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την αδελφική σχέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Παρουσιαση-Βιβλιου-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...