Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Μέγα πλήθος και εθνικιστικός παλμός στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα - Φωτορεπορτάζ

Μέγα πλήθος και εθνικιστικός παλμός στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα - Φωτορεπορτάζ
Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου να κατακλύζει την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών πραγματοποιήθηκε η Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.


Εκατοντάδες Εθνικιστές γέμισαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, ενώ πολλοί Συναγωνιστές παρέμειναν στην είσοδο, αλλά ακόμα και έξω!
Την απαρχή των ομιλιών έκανε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος ανέλυσε την ιδεολογική θέση του Λαϊκού Συνδέσμου εν όψει του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής. Εν συντομία η ιδεολογική θέση του 8ου Συνεδρίου είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν αλλάζει την ιδεολογία της, αφού αυτή είναι πυρήνας και Σημαία του Πολιτικού μας Αγώνας και όχι μία οπορτουνιστική τοποθέτηση.
Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε  ο Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες δεν τολμάνε να παρουσιάσουν τα καθεστωτικά μέσα. Από το λεγόμενο «προσφυγικό», μέχρι την Παιδεία, την Υγεία και τις σταθερές και μόνιμες θέσεις για την Οικονομία, την καταγγελία του Μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, ο Συναγωνιστής παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στους παριστάμενους.
Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τοποθετήθηκε επί παντός του επιστητού, ξεκινώντας από μία ιστορική αναδρομή στα συνέδρια του Λαϊκού Συνδέσμου, με το σύνθημα «Τραβώντας Κόκκινη Γραμμή» του 6ου Συνεδρίου που σηματοδότησε την εντατικοποίηση της πολιτικής δράσης, μέχρι την καταστροφή των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σωκράτους και την είσοδο στην πολιτική σκηνή του τόπου με την κατάκτηση θέσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών.
Ο Αρχηγός αναφέρθηκε στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας και τους λόγους που αυτό εχθρεύεται την Χρυσή Αυγή, επειδή πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς. Αναφέρθηκε στο λεγόμενο «προσφυγικό» αναδεικνύοντας πτυχές του ζητήματος άγνωστες στον Λαό, αφού δεν συμφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα, καταλήγοντας στην καταγγελία των δήθεν «ανθρωπιστών» που αδιαφορούν για τους Έλληνες, αλλά και για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Ο Αρχηγός έκανε μία σύντομη αναδρομή στην Εθνεγερσία του 1821, λέγοντας ότι ο Αγώνας για Ανεξαρτησία ουδέποτε ολοκληρώθηκε, αφού η χώρα υποθηκεύτηκε με τα περίφημα «Δάνεια του Αγώνα». Αυτός ο Αγώνας για Ανεξαρτησία συνεχίζεται με την Χρυσή Αυγή. Θέλουμε την Πατρίδα μας Πίσω και θα αγωνιστούμε μέχρι να το πετύχουμε!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mega-plhthos-kai-ethnikistikos-palmos-sthn-prosunedriakh-sundiaskepsh-ths-c#ixzz42gO4jO4q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...