Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η νέα Ελλάδα των Εθνικιστών έρχεται! Πλήθος κόσμου στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Βορείου Ελλάδος - Φωτορεπορτάζ


Η νέα Ελλάδα των Εθνικιστών έρχεται! Πλήθος κόσμου στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Βορείου Ελλάδος - Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Βόρειας Ελλάδας του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 12 Μαρτίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. 
Κατά την πανηγυρική συνεδρίαση, που έκλεισε μια κουραστική αλλά μεστή σε αποτέλεσμα ημέρα, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, εκτός των συνέδρων, και πολλοί φίλοι του Κινήματος, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα για να ακούσουν τις εισηγήσεις και τα πορίσματα της συνδιάσκεψης. 


Αρχικά χαιρετισμούς απηύθυναν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Επιτήδειος Γεώργιος και οι βουλευτές Βλάχου Σωτηρία και Σαχινίδης Γιάννης, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του Γρέγου Αντώνη, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι παρών, εξαιτίας των γελοίων περιοριστικών όρων, που του έχουν επιβληθεί. 
Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης, το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια οι συναγωνιστές Τσακίρης Μιχάλης για το ιδεολογικό μέρος και Χρυσομάλλης Νίκος για την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Την σειρά των ομιλητών έκλεισε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος ανακεφαλαίωσε τα αποτελέσματα της εκδήλωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Προσυνεδριακών Συνδιασκέψεων σε όλη την Ελλάδα, το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, πηγαίνει στο 8ο Συνέδριό του, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2016 και θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα εποχή στα πολιτικά πράγματα της χώρας, όπου η Χρυσή Αυγή θα είναι ο πρωταγωνιστής». 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nea-ellada-twn-ethnikistwn-erchetai-plhthos-kosmou-sthn-prosunedriakh-sun#ixzz42rTCt6dz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...