Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ "ΤΕΤ Α ΤΕΤ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΚΕΛ

Η κατάπτυστη σταλινική νοοτροπία του ΑΚΕΛ

Φαίνεται ότι κάποιοι στο Ακέλ δεν έχουν δουλειά σοβαρή να κάνουν, κι’ άρχισαν να κουτσομπολεύουν. Και συγκεκριμένα ο κ. Λουκαΐδης τα έχει βάλει με το ΡΙΚ. Το μαράζι του το μεγάλο είναι ότι ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης  είναι Χρυσαυγίτης και φιλοξενήθηκε στο ΡΙΚ.
Ο κ. Λουκαΐδης έχασε πλέον κάθε μέτρο και βλαστά εκεί που δεν τον σπέρνουν. Τι είναι το Ακέλ δηλαδή και θέλει να παίζει το ρόλο του κομπάρσου; Ποιός να φιλοξενείται στο ΡΙΚ και ποιός να απορρίπτεται!!


Αυτά τα κομμουνιστικά, Σταλινιστικά, Λενινιστικά συστήματα και νοοτροπίες, ανήκουν σε περασμένους αιώνες και εποχές και έχουν ξεχαστεί από όλο τον κόσμο κ. Λουκαΐδη. Τα κάστρα σας έχουν πέσει και διαλυθεί. Ανήκουμε πλέον στην Ενωμένη Ευρώπη, όπου ο ένας πρέπει να σέβεται τον άλλο, χωρίς διάκριση και εχθρότητα. Σταματήστε να σπέρνετε τη διχόνοια στο Λαό και να κάνετε παρεμβάσεις εκεί που δεν πρέπει.

Πολύ εύστοχη η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ ο κ. Τσώκος. Το ΡΙΚ δεν ενστερνίζεται ποσώς τις απόψεις του φιλοξενούμενου στην εν λόγω εκπομπή και δεν «προάγει τον ρατσισμό» όπως ατυχώς αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του Ακέλ.

Στη συνέντευξη του ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, μεταξύ άλλων είπε ότι, οι  πρόσφυγες στη Ελλάδα είναι «ριψάσπιδες» και ότι «βιάζουν» την Πατρίδα μας. Πηγή  philenews.

Δυστυχώς, έχουμε ζήσει μια πενταετία διακυβέρνησης του Ακέλ στη Κύπρο, με νοοτροπίες άλλων εποχών, που τον κ. Χριστόφια ανέβασε στη εξουσία παρά φύση δηλαδή... την μεγάλη υπέρβαση του Δησύ και που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό  και που τα πάντα έχουν παραλύσει, ακόμη και το πράσινο χορτάρι έχει ξηραθεί.

Άριστος Κακουλής




       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...