Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Πανηγυρικός Σεισμός στην προεκλογική του ΕΛΑΜ στο Πισσούρι


Πανηγυρικός Σεισμός στην προεκλογική του ΕΛΑΜ στο ΠισσούριΜε την παρουσία πολλών δεκάδων κατοίκων της κοινότητας Πισσουρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Τρίτη 29/3/2016. Το κλίμα στον κόσμο ήταν θερμό και πανηγυρικό, δείγμα της τεράστιας αποδοχής που έχουν οι θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. στην μεγαλύτερη μάζα του λαού.

Την παρουσία τους στην συγκέντρωση έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού όπου απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό. Κεντρικοί ομιλητές ο Επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου και ο υποψήφιος βουλευτής Πάφου Μιχαλάκης Μιχαήλ. Αφού ανέδειξαν τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. σε όλα τα κρίσιμα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα τόνισαν πως η επιλογή του ΕΛΑΜ στις 22 Μαΐου αποτελεί μονόδρομο για την Εθνική μας επιβίωση.
Με το πέρας των ομιλιών, ο μικρός Παναγιώτης επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος, απαγγέλοντας ένα συγκινητικό ποίημα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, λέγοντας πως το Ε.ΛΑ.Μ. αποτελεί την μοναδική Εθνική επιλογή.
Στο Πισσούρι έχει στηθεί ακόμη ένα Εθνικιστικό προπύργιο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι με ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε κάθε κοινότητα σε ολόκληρη την Κύπρο. Ο στόχος ένας και αδιαπραγμάτευτος, η είσοδος των Ελλήνων Εθνικιστών στην βουλή. 
stelios 0e47c
mixalakis 3adfe
mikros panagiotis aa797
kosmos 1 e3630
kosmos 2 eb68c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...